Jump to content

Bojki

Korisnik
  • Broj objava

    4
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Nedavni posjetitelji profila

Prikaz nedavnih posjetitelja je isključen i nije prikazan drugim korisnicima.

  1. Dobar dan, zanimam me koja je minimalna zakupnina poslovnog prostora koji će služiti kao sjedište firme te koliko bi porez u tom slučaju iznosio. Unaprijed se zahvaljujem.
  2. Dobar dan. Ja sam podstanar od 1.2.2015. godine. Zanima me da li se najamnina može prijaviti kao porezna olakšica za 2015. godinu i kako se to radi? Koje sve papire trebam prikupiti i predati i do kada? Zahvaljujem na odgovoru.
  3. Znaći hoćete reći da oni mogu zamjenjivati i stavljati na naše cijevi(čitaj vlasništvo vlasnika kuće) bez da nas obavjeste tj. jer bi to značilo da mogu "hipotetski" staviti bombu poslije sata i recimo pukne cijev i reći da je to naša krivnja. Zar vlasnik nema pravo biti obavješten o izmejnama koje se vrše na njegovom vlasništvu (oni dolaze na moju zemlju da bi to radili tj. poovrijedili su zakonsko pravo na nepovrijedljivost doma). Pitam to jer nemam iskustva s zakonima.
  4. Prije mjesec dana je zagorski vodovod mojim roditeljima zamijenio sat od vode. Problem je da su to oni napravili bez da su nas obavijestili, učinili bez prisutnosti nikoga od mojih ukućana te su nam poslali račun za nemoguću potrošnji vode - kao oni su očitali vrijednost sa starog sata. Dobili su da su potrošili 11 kubika vode za 2 mjeseca. To im je inače potrošnja koju imaju ljeti kada zalijevaju vrt (tipična potrošnja vode za 2 mjeseca je 6 kubika zimi). Moji roditelji su bili gore samo 1 od 2 mjeseca tako da ta potrošnja koji su oni zapisali je nemoguća. Moje pitanje je da li oni mogu zamijeniti samo tako sat, bez prisutnosti vlasnika kuće za koju je sat stavljen? Kako da sad je budem sigurna da me nisu prevarili? I ako ne smiju na koji zakon da se pozovem?
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija