Jump to content

Andolini

Korisnik
  • Broj objava

    7
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Sorry na dodatnom pitanju al jel znas kakva je onda praksa s tom odstetom tj kolika je sansa da on nesto bude morao isplatit i na koji nacin ja trebam dokazat stetu koja je bila jer je auto popravljen uz pozamašni tošak al bez nekakve sluzbene procjene stet i slicno .?
  2. Otplatio je dio stete i nakon toga poceo sa izmotavanjima i cak fizickim napadom radi toga. Tebi hvala na savjetima,zelio bi da bude sto stroze kaznjen ali ako moram pokrecat privatnu tuzbu da bih istjerao pravdu mislim da nece od toga nista bit jer nemam nit vremena od previse obaveza na faksu nit financija ...
  3. Punoljetan je. Mene samo zanima jel moj iskaz igra ikakvu ulogu na tom suđenju na koje eventualnom budem pozvan (kazete sansa pola pola) jer ne planiram bacat novce na privatnu tuzbu.
  4. Prica o tome kako i zasto je on vozio je dosta komplicirana a najvaznije od svega je da se odbijao zaustavit iako sam to zahtjevao. Postojali su prijetenje i napadi tjednima nakon nesrece od strane vozaca . Jel ja na sudu mogu utjecat na visinu njegove kazne i jel ga mogu optuzit za ista konkretno bez da podizem svoje privatne tuzbe? U cilju mi je naravno da on bude sto stroze kaznjen bez da moram sebi zakomplicirat zivot. Napisao sam vec u temi trazim odvjetnika, ako ima neki poznavatelj ovog podrucja prava nek mi se javi u PP .
  5. Pa napravili su zapisnik dogadaja, vozacu obecali poprilicnu kaznu i odgodu polaganja, od mene uzeli podatke sa osobne i potpisao sam nesto kao da sam prisustovao dogadaju ali se ne sjecam sta tocno je pisalo ,auto odvela HAKova vucna sluzba, i to je to.
  6. Sudjelovao sam prije par mjeseci KAO SUVOZAC u prometnoj nesreci, odnosno vozac je u alkoholiiranom stanju koji inace ne posjeduje vozacku dozvolu preletio trotoar i udario u zid kraj ceste. Osim razbijenog auta(koje je u mom vlasnistvu) ozljedenih nema. Zanima me dal cemo dobit ikakve pozive na sud (ukljucujuci mene) ,ako da nakon koliko vremena to bude i koja je svrha tog sudenja ? Hvala
  7. Pozdrav svima, Student sam u zagrebu i sudjelovao sam kao suvozac u izazivanju prometne nesreće. prije par mjeseci. Tražim nekog poznavatelja pravnih odredbi na tom podrucju da se posavjetujem o mojim pravima u svemu tome i tuzenju samog vozaca, ps trazim nesto koliko toliko povoljno. Kontakt na Privatne poruke. Hvala EDIT : MOZE I PREPORUKA NEKOG.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija