Jump to content

Saur

Korisnik
  • Broj objava

    3
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Pa čuj:policajci,pogotovo u mom kraju, ne zaustavljaju u vožnji, nego se ljepo parkiraju uz rub ceste,i mašu "lizalicom" ! ! Dok oni "spakiraju" stvari i potrpaju se u svoj golf 3 (90 KS TDI)(imaju i jos jednu prastaru "Astru" karavan,koja nije vrijedna spomena) ja sam vec na drugom kraju grada. Uostalom, dovoljno je da skrenem u prvu ulićicu (kojih je moj grad pun) i oni me nemogu pratit nikako drugačije nego pješke! Ima mali milijun načina na koj im se može pobječ... i več su dobro isprobani ! ! Zato ne vrijeđaj BEVERLY , jer se s njime puno toga može ! Ti si očito jedan od onih likova koj brije na "2 fast 2 furious" , i po cijele dane visi na NFSu i misli da je FILM = STVARNOST ! ! Vjerujem da imas veliku riznicu znanja što se tiče prometnih prekrsaja i zakona ali očito nemaš puno iskustva u praksi i u RL-u (real life-u) ! Istina , imam 17 godina , još sam balavac ali puno sam toga prošo i imam "životnog iskustva" na 2 i 4 kotača! BTW,hvala na informaciji što se tiče kazne.
  2. Imam 17 godina i imam polozenu A1 kategoriju (do 125ccm i 11KW) , i vozim skuter Piaggio Beverly (200ccm i 15KW). Nemam A kategoriju koja je potrebna za upravljanje tim skuterom. Zanima me kolika je kazna za taj "prekršaj". Čisto da znam dali mi se više isplati bježat ili se zaustavit i platit kaznu.
  3. Pozdrav Nego , da odmah pređem na stvar: Prije mjesec dana imao sam jednu "nezgodu" ... Jedne lijepe veceri ja i frendovi malo smo cugali , ko i svaki vikend , i sve je bilo super,dok nisam sjeo na motor ! Nakon par minuta malo mi se zamantalo i sletio sam s ceste i napravio totalku na jadnom skuteriću... Zavrsio sam na hitnoj , tamo su me zakrpali i zašili... No vecih posljedica nije bilo... ...Sve bi bilo "OK" , da "lik" u cij sam se zid od dvorista zabio , nije zvao muriju: --Napuhao sam 1,11 promila --Nemam vozacku --Nisam imao kacigu --Motor nije bio registriran i nije imo tehnicki. Pošto nisam baš upućen... ...zanima me kad ce mi odprilike stić kazna , i koliko para to sve dođe... --Kaze mi frend da bi mi mogli dodat jos "remecenje javnjog reda i mira" (1300kn)... I vjerojatno zabranu polaganja vozackog... Ako netko zna kolike su kazne za navedene prekrsaje... volio bih da me "prosvijetli" ! Hvala momci Imam jos jedno pitanje: Posto mi jos nije stigla kazna , a mislim da , posto se to nedavno dogodilo ni nece jos neko vrijeme , krenuo sam polagat A1 kategoriju. Kad polozim i dobijem vozacku , hocu li dobit kaznene bodove ili hoce li mi oduzet vozacku na neko vrijeme , iako je nisam imao kad se to desilo ? Zahvaljujem unaprijed
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija