Jump to content

eldorado93

Korisnik
  • Broj objava

    6
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. ma platio sam danas,nije mi se dalo za*****at iskreno
  2. Pa isplativije mi je platiti sada 250 kuna,nego i da prođe presuda i ne dobijem nikakvu kaznu pa da plaćam 300 kuna sudskih troškova.
  3. Pozdrav,evo me opet,danas dobio prekršaj. Vozio 72 u naseljenom mjestu(-10=62) ,dopušteno 50,i kazna 500 kuna.Naravno,pola ako ću odmah platiti ili u roku 3 dana. Naravno,prvo sam mu odmah kazao kako nisam u zadnjih godinu dana kažnjavam niti išta,on kaže nema problema idem provjeriti kad ono kaže mi da ipak jesam i da ne zna što je jer mu ne smiju kazati iz centrale.Ajde dobro kontam,a znam jedino da sam prije nekih 18 mjeseci vozia sa 0,91 promil,zaustavljen,i sve uredno kako idu kazne mi napisane,ja se žalio i uvažili mi,nisam lipe platio niti mi oduzeli vozačku.Samo ne znam da li se to gleda od dana prekršaja ili od dana dospijeća pošte i rješenja.Sada gledam,rješenje mi je došlo prošle godine u ožujku,dakle nije prošlo godinu dana,ali od prekršaja je prošlo preko godinu dana.Ja kontam,ajde,šta ću sada idem odmah platiti i dam mu novce,međutim nije mi mogao promijeniti i kaže neka platim u roku 3 dana i isto pola kazne.Ja ga pitam da li mogu se žaliti,kaže da mogu ali da ne smijem platiti i moram pričekati prekršajni postupak i da onda se žalim.Što mi savjetujete?I ako mi ne prođe kazne,onda plaćam 500 kn ili koliko? Hvala
  4. A šta da ti kažem,ne znam ni sam kako nije došlo,ali neka,neću se žaliti.
  5. Imao sam prometnu nesreću 2012. godine(svibanj),bilo je 6 ljudi u autu(bilo nas je više,ali toliko nas je u zapisniku),ja sam bio pod alkoholom(1,21 promil) i jedan je momak završio 3 dana u bolnici,ali ništa strašno,više preventivno,ostali su ili dobili par šavova ili ništa im nije bilo.E sad,još mi nije stigao nikakva pošta od suda vezano za taj prekršaj,a skoro će proći pa 4 godine.Je li ide zastaru u svibnju ili nema zastare kod ovakvih prekršaja?Što ako mi dođe poziv od suda,donesu nekakvu mjeru i ja se odlučim žaliti kako bi nastupila zastara,je li to moguće?
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija