Jump to content

tobix

Korisnik
  • Broj objava

    6
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. pozdrav na bolovanje sam otisao zbog maltretiranja i mobinga. javio sam se ljecniku i otvoreno mi je bolovanje. rijesavao sam testove i ostala cuda kod psihologa. na medicinskoj dokumentaciji imam upisano i potvrdeno da testovi pokazuju tocke i prisutnost mobinga. ujedno sve sam predao odvjetniku. uskoro bi trebao da dobijem odgovor od poslodavca. ali javlja se dodatni problem jer moj ljecnik zeli da prekinem sa bolovanjem bez obzira na ne rijesenu situaciju i nedobiveni odgovor od poslodavca prema mom odvjetniku. nekako smatram da je to zaista prisilno vracanje na radno mijesto bez obzira na povecanu frustraciju prema odredenim osobama. dijagnoza je f.43.9 i f32.1. nadalje po rukama mi je izasao neurodermaitis uzrokovan stresom. sve je popraceno medicinskom dokumentacijom. iz kojeg razloga i kako da produzim to bolovanje do dobivanja odgovora od strane poslodavca. mobing ja nisam narucio niti sam ga trazio, sta nasi ljecnici idu na ruku poslodavcu a ne pacjentu. ja se nisam sam dovukao u to stanje niti sam im rekao daj maltretiraj te me. tko i na koji nacin moze razumjeti moje osjecaje i kako se ja osjecam po tom pitanju i koliko sam spreman bez rijesene situacije i dobivenih odgovora javiti se na posao i cekati gore te odgovore na koji nacin komunicirati sa tim nadredenima radi kojih sam na bolovanju. na koji nacin sprjeciti obiteljskog ljecnika na prisilni rad jer se ne osjecam bas spremnim na razgovor sa bilo kime od njih dok ne dobijem pisani odgovor koji treba da dobijem na zahtjev odvjetnika. naravno bolovanje je otvoreno po prjedlogu specijaliste. na bolovanju sam od 15-16.06 i traje dalje s tim da sam 7.09 narucen na kontrolu a 8.09 kod svoj ljecnika opce prakse. kad sam ga nayvao radi doznaka poceo mi je onako kao da sam mu ja djete a ne pacjent malo grubo objasnjavati da ja moram ici raditi da to ne moze tako jer ljudima ginu djeca. pogibija djeteta je nesretan slucaj i zaista jako ruzan, za razliku od necijeg svjesnog maltretiranja. i jasno da je taj gubitak nesto strasno u zivotu, ali ja nisam njegovo djetesce na kojeg ce on povisivati ton i objasnjavati iy kojeg razloga bi morao ici raditi jer ljudima ginu djeca po cesti. zar on ne bi trebao biti u zastiti pacjenta i u zastiti mene kao osobe od nemilih dogadaja. iy kojeg razloga je toliko problematicno cekanje tog odgovora a pokriveno mu je sve zaista medicinskom dokumentacijom testovima itd. sto ako napravim neki pogresan korak jer sam i dalje pod stresom i dalje sam unisten teskom zivotom kreditima cudima na poslu imam te probleme koje imam, sa tim svim se nije lako nositi jer sto sutra. a ljecnika opce prakse ocito zanimaju njihovi bodovi i da im se ne bi skidalo bonuse ili neka cuda sto je ovo i kamo ovo vodi i kako to zaista u praksi sto dalje kako
  2. super barem jedan odgovor. znaci do okoncanja price nista. sada mi je taj dio ok. a jos kada bi mogla dobiti odgovore sto on moze postice ne dolascima na rocista i u czss, je dobiva sa time na vremenu ili on gubi na vremenu. mislim hoce li na takav nacin sve rastegnuti u nedogled ili pak skratiti cijelu pricu.
  3. sam li mozda mogla ili i trebala navesti i taj dio u ovoj istoj tuzbi. to u vezi iseljenja doticnoga. ili taj dio nije moguce navesti. mislim da se sa razlogom i opravdano bojim za taj dio.
  4. nemam nikakvoga odvjetnika ili nesto tako guram sama pa stvarno neznam sto s cime dobiva u koliko se ne odaziva na rocista ili u centar sto uopce bilo tko dobiva ne gledanjem i izbjegavanjem problema i istine zaista me zanima sto i kako idu takvi slucajevi gdje se jedna strana ne odaziva nikako, znam i vjerujem da ce biti tako. nece doci nece se odazvati.
  5. ovako vec jako dugo vremena tocnije dvije godine nema vise nicega uz 1000 zapocetih razgovora nista za sve sto sam do sada rekla dobila sam samo po par nebuloznih uvreda i to bi bilo sve na rjeci da se zelim rastati nisam dobila nista. predala sam tuzbu uplatila 200 kuna. reakcije ravne nuli. na sve se oglusuje i gura glavu u pjesak dalje. zivimo u mome stanu. e sada, mislim da se nece pojaviti niti na jednoj raspravi niti na centru. imamo malodobnu kcer. doma je uzas neugoda svima. sada me zanima ako se vec ne bude pojavio niti na jednoj raspravi niti na centru mirenja itd. da li sa time samo ubrzava proces razvoda ili ce ga usporiti, to bi bilo prvo pianje? ako recimo ubrza proces tako indolentnim ponaseanjem i ne suradnjom. zanima me sto ako i nakon donosenja rjesenja ostane tako sjediti doma i raditi daljnje neugodnosti takvim postupcima. zar ce jedino rjesenje biti delozacija ili sto. nerazumijem. nema imovinske rasprave to je cisto. zanima me nepojavljivanje na raspravama centrima itd. je sa tim usporava proces ili ubrzava? i sto ako se ne bude zelio maknuti iz stana? da li je moguce da ne placa alimentaciju iako ima stalna primanja. po tim pitanjima sam amlo zbunjena. hvala na pomoci
  6. ovako zivimo skupa 15 godina u braku, imamo curicu od 15 god. zivjeli smo u stanu moje majke. stan od majke prodajem te kupujem novi, od prodaje stana novci idu na racun majke a ja dizem kredit i kupujem stan. znaci vidljivo je da je novac stigao sa racuna majke u iznosu od 80% te ovih 20% da sam ja digla kredit. imam namjeru da se rastanem. e sada zanima me je sve sto se tice stana onda kako ja mislim moje 100% jer postoje dokazi a u tom stanu smo 1 godinu tek, mislim da tu nebi trebalo biti imovinske rasprave ili nisam u pravu. probati cu sporazumno da rijesim sve. vidim da cu radi male morati na sluzbu za socijalnu skrb.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija