Jump to content

Heisenberg

Korisnik
 • Broj objava

  30
 • registrirao se

 • Zadnja posjeta

O Heisenberg

 • Rang
  Novak

Nedavni posjetitelji profila

853 pregleda profila
 1. Pozdrav! ? ovaj put nemam piganja niti nedoumica, već samo želim da javim, za mene radosnu, vest. Danas sam dobio pozitivno rešenje i primljen sam u državljanstvo RH! Nakon 3godine od datuma apliciranja, nadopune dokumentacije nakon koje je prošlo 2 godine, posle bezbroj upita kako mejlom tako telefonski, kao i odlazska u PU gde sam predao zahtev, udostojili su se da odgovore ito pozitivno ? ovo iznosim samo zato da bi možda nekom pomoglo moje iskustvo, i ohrabrilo one koji čekaju prreeedugo (a neopravdano jer sam imao "čist slučaj" - kompletna familija su hrvati).. Eto, ito je moguće, dočeka se sve.. Ali da je nepravedno i neodgovorno od strane onih koji odlučuju - to svakako!! Žalosno da jedna država koja je članica EU sebi dozvoli ovakvu birokratiju.. U današnje vreme interneta i komunikacija, ovo je sramota. Da se kompletna korespondencija odvijala putem goluba pismonoše ja sam uveren ds ne bi trajalo 3godine.. U svakom slučaju, hteo bi da se zahvalim svima na forumu koji svojim odgovorima bar malo olakšaju i upute nas kroz ceo ovaj začarani proces!! ???
 2. Pozdrav! Ne, nista nema novo. Nije mi jasno zbog cega ali i dalje cekam. Oko mene svi dobijaju drzavljanstva a ja vise nzm sta da radim, kome da se obratim. Pisao sam mejl, odgovorili su mi "u ppstupku je utvrdjivanje dostavljenih cinnjenica". Mala uteha - i dalje sam u ppostupku,ali to mi nista ne znaci u sustini. Iscekujem odgovor, nadam se primitku ali ko zna sta ce biti do kraja.

 3. Pozdrav. Još ništa novo? Ja ne čekam toliko dugo, ali, evo već je isteklo 6 mjeseci. Ne znam samo što im treba toliko da odgovore, pa makar bila i odbijenica.

 4. Cekam i dalje. Nista nzm, samo cekam jbg.. 19 meseci od predaje zahteva. Da je srece vec bi dvaput dobio resenje!

 5. Vidim druže da si pisao o državlanstvu šta se desilo jesi li dobio?

 6. Pozdrav! Zanimaju me iskustva ljudi koji su cekali odgovor na zahtjev za drzavljanstvo RH. Koliko su dugo cekali ili cekaju, ima li nacina da se informiram o stanju svog zahtjeva, te kome se obratiti za bilo kakvu pomoc i informaciju. U trecem mjesecu 2015.god sam aplicirao za hrv drzavljanstvo u policijskoj postaji na teritoriji rep Hrvatske, da bi u desetom mjesecu dobio zahtjev za nadopunu dokumentacije. Nakon sto sam dostavio trazeno od tada vise nemam nikakvu povratnu informaciju. Povremeno proveravam u pol. postaji dal je sta stiglo ali nista nema. Vec sam lagano zabrinut pa me zanima ima li nacina da saznam sto se dogadja. Da li i kome se obratiti? Ako nnetko zna nesto neka pise hvala
×