Jump to content

Tamara254

Korisnik
  • Broj objava

    8
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Nedavni posjetitelji profila

Prikaz nedavnih posjetitelja je isključen i nije prikazan drugim korisnicima.

  1. Ne znam osim ovoga sto sam napisala sto bih jos mogla?
  2. Nevezano za posao u skoli, protiv mene se vodi kazneni postupak zbog kojeg sam udaljena s posla do okoncanja procesa. Ravnatelj je morao donijeti odluku o udaljavanju, i to je bilo 14.7.2022. god, a do tada nisam iskoristila godisnji odmor. Od tada ne radim.
  3. Ovo je odgovor koji sam dobila od tajnice skole. Mozete li mi reci je li to istina? Hvala! Naknadu za neiskoristeni dobivaju samo oni kojima je prestao radni odnos. Ti ga zbog udaljenja od poslova nisi mogla koristiti. Krajnji rok do kojeg si ga mogla koristiti bio je 30.6., a buduci da nisi vracena na posao jer postupak jos traje on je propao.
  4. Poštovani, u tijeku mi je kazneni postupak te sam zbog Zakona o školstvu udaljena s radnog mjesta do okončanja postupka. Nisam iskoristila niti jedan dan godišnjeg odmora tijekom 2022. god, jer sam u srpnju 2022. suspendirana i postupak još traje. Također, imam i cijeli godišnji za 2023. god. Imam li pravo na refundaciju tih dana ili kako se to tretira u mom slučaju? Unaprijed hvala!
  5. Statut su promijenili, ali u Statutu važećem prije pisanja novog, pisalo je da su članovi udruge oni koji imaju plaćenu članarinu - što nije nitko platio. Piše da skupštinari mogu tražiti izvanrednu skupštinu i taj zahtjev daju upravnom odboru koji tu skupštinu saziva - nisu predali zahtjev nego su skupštinu sami sazvali i pozvali skupštinare koji njima odgovaraju, i nisu imali većinu. Statut ne kaže ništa o neregularnosti skupštine..
  6. Molim vas može li mi tko odgovoriti na sljedeće: skupštinari su bez najave upravnom odboru sazvali skupštinu i izabrali novo vodstvo. Uz to, nitko od prisutnih skupštinara nije platio članarinu za prethodnu godinu i nije bilo kvoruma. Na toj i takvoj skupštini izabran je novi predsjednik i upravni odbor. Od toga je prošlo više od pola godine, napravili su novi statut i upisali se u registar udruga. Može li se s tolikim vremenskim odmakom poništiti odluka te i takve skupštine i na koji način? Može li se dakle to sve proglasiti neregularnim? Puno hvala na odgovoru!
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija