Jump to content

Lumen92

Korisnik
  • Broj objava

    4
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Radi se o prebrzoj vožnji, nikada nisam posudila auto, nema teorije da je moj auto prošao Rijekom. Ni sama nikad nisam tam bila, uopće. Ljudi, puno vam hvala na odgovorima, puno mi to znači!
  2. Ovako, stigla mi je obavijest da sam prekoračila brzinu u Rijeci i iznos koji bi trebala u roku od 15 dana platiti. I piše da, ako ne ostavim podatke, ću morati platiti kaznu. Na obavijest nema pravnog lijeka. E sad, sve bi to super, lijepo i krasno da sam ja zapravo bila u Rijeci sa svojim autom (nikad nisam ni posudila auto, vozim se isključivo na području Varaždinske županije) i da sam se vozila po tunelima kak stoji u toj obavijesti; navedena je moja registarska oznaka, bez ikakvih slika, snimano gatso drcs-om. Što mi je činiti? Ne želim platiti nešto za što nisam kriva..
  3. Da, odnosi se na radnike. Hvala na odgovoru! Imam samo još par pitanja: treba li muž prvo zatvoriti obrt te onda pokrenuti zastaru ili obrnuto? Ili automatski prestaju sve obveze sa zastarom, tj. dal se to automatski zatvara? (obrt je u stanju mirovanja)
  4. Poštovani, moj muž je otvorio obrt 2009. godine, ne znam kada ga je stavio u mirovanje, no dugovi doprinosa i poreza su ostali. Nikad nije zaprimio ni jednu opomenu od strane porezne uprave, ali su ga tužili radnici za neisplatu plaća 2010. godine; proglašen je krivim 2013. godine s tim da stoji u rješenju da je oslobođen svih dugova? Sve što je dobio je jedna godina uvjetne. Njegovo ime još uvijek stoji na listi srama (sveukupan dug premašuje 200 tisuća kn) pa me zanima sljedeće: od kad teče zastara? Utječe li privatna tužba na zastaru? I što možemo poduzeti? Lijep pozdrav!
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija