Jump to content

Marko223

Korisnik
  • Broj objava

    5
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Nedavni posjetitelji profila

Prikaz nedavnih posjetitelja je isključen i nije prikazan drugim korisnicima.

  1. Sivko zahvaljujem vam na odgovoru, tako ću i učiniti.
  2. Poštovani Prije par dana nisam stao na zaustavljanje policije-kontrola prometa. Prekasno sam skužio a u međuvremenu popio sam par pivi i uhvatila me panika zbog stanja da sam mladi vozač i u alkoholiziranom stanju, skrenuo sam u ulicu u kojoj živim i otišao kući. Danas mi je stiglo iz PU da je počinjen prekršaj iz čl. 32. st. 4. za koji je propisana kazna od 3000kn do 7000kn i do 6mj bez vozačke i da dostavim podatke tko je vozio a ukoliko kao vlasnik vozila ne dostavim podatke propisana je kazna od 2000kn do 5000kn. E sad mene zanima ukoliko ja ne dostavim podatke dali se meni pripisuje i ovaj prekršaj što nisam stao makar oni neznaju tko je vozač i ovaj što nisam poslao tko je vozio dali postoji mogučnost da bude dualna kazna, ja sam svjestan svoje greške samo sad je kasno a bez vozačke ne mogu biti zbog posla. Molim savjet kako najbolje postupiti. Hvala.
  3. Ne, mislim da niste dobro shvatili ili ja nisam dobro opisao. Taj novac je samo na poreznoj listi nije nigdje uplačen na žiro račun u tome i je problem postoji samo zapis da su izvršene uplate od imovine i imovinskih prava ali novaca nema.
  4. Poštovanje,neznam u koji podforum da postavim temu, postavio sam pod porezno i financijsko pravo ali nema odgovora a hitno mi je pa ako može iko pomoći. Naime slučajno sam otkrio nepravilnosti u potvrdi o visini dohotka i primitka u poreznom uredu. Ne slaže mi se dohodak od imovine i imovinskih prava naime trebao je biti saldo 0,00 ali je ispalo da imam tri uplate koje ja nisam imao na računu i nikad nisam vidio taj novac niti bio informiran o tome dokle god nisam podigao potvrdu u poreznom uredu. U suglasnosti sa poreznim djelatnikom tražili smo od koga je izvršena uplata određene svote da bi došli do informacija, da je pravna osoba uplatila preko mene pošto ja nisam bio uopće upućen niti primio ta sredstva. Naime utvrdili smo da je ta cijela situacija prijevara to jest manipulacija osobnih podataka. Našli smo dotičnu osobu koja se brani da nije kriva i da je do zloupotrebe došlo od nepoznate osobe. Svoje podatke uvijek čuvam u tajnosti ali kako može doči do takve prijevare ako nisam nikomu pokazao podatke te tko ih može doznati i zloupotrijebiti. Pošto se još nije riješilo što se još može desiti na temelju mojih podataka i kako ih dotična osoba može još iskoristiti? Zanima me kako se postaviti prema toj cijeloj situaciji i što mi je činiti?
  5. Poštovanje, naime slučajno sam otkrio nepravilnosti u potvrdi o visini dohotka i primitka u poreznom uredu. Ne slaže mi se dohodak od imovine i imovinskih prava naime trebao je biti saldo 0,00 ali je ispalo da imam tri uplate koje ja nisam imao na računu i nikad nisam vidio taj novac niti bio informiran o tome dokle god nisam podigao potvrdu u poreznom uredu. U suglasnosti sa poreznim djelatnikom tražili smo od koga je izvršena uplata određene svote da bi došli do informacija, da je pravna osoba uplatila preko mene pošto ja nisam bio uopće upućen niti primio ta sredstva. Naime utvrdili smo da je ta cijela situacija prijevara to jest manipulacija osobnih podataka. Našli smo dotičnu osobu koja se brani da nije kriva i da je do zloupotrebe došlo od nepoznate osobe. Svoje podatke uvijek čuvam u tajnosti ali kako može doči do takve prijevare ako nisam nikomu pokazao podatke te tko ih može doznati i zloupotrijebiti. Pošto se još nije riješilo što se još može desiti na temelju mojih podataka i kako ih dotična osoba može još iskoristiti? Zanima me kako se postaviti prema toj cijeloj situaciji i što mi je činiti?
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija