Jump to content

curios

Korisnik
  • Broj objava

    5
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Nedavni posjetitelji profila

Prikaz nedavnih posjetitelja je isključen i nije prikazan drugim korisnicima.

  1. oni jedini i jesu dosta restriktivni,vidim da odbijaju nekih 6% ljudi,nije to neka velika brojka,s obzirom da su to drzavljani HR sa prebivalistem u BiH i Srbiji,pa je vjerojatno razlog dvojno prebivaliste(medu ostalim) ili se samo tjesim hahah a sto se tice ovo bokser i ISIL,di mene poveze s njima,i nije bilo nikakvih nereda,samo nosenje,rutinska provjera
  2. jos uvjek nisam rehabilitiran,dogodilo se nedavno tako da bi pravo pitanje bilo,dali oni smatraju to vecim prekrsajem?Po nekoj logici znam da to nemoze u isti rang ko sa dilanjem droga i slicnim prekrsajima...?
  3. mogu saznati jer te izricito traze da doneses sve dokumene o prekrsaju makar je nastupila rehabilitacija,mislim da mi to ipak ne daje odgovor na temu,zna li itko??
  4. Naime interventna policija me zatekla sa bokserom,obavili pretres,pronasli bokser,odvedi u PP,oduzeli ga,na prekrsajnom opcinskom sudu priznao krivnju,sve je to ok,samo me zanima dali bi to moglo izazivati probleme kod dobivanja americke vize?Dali nakon procesa rehabilitacije(3 god kako sam cuo) mogu nijekati ikakvo privodenje i ikakav prekrsaj,makar neznam jeli se ono uopce moze nazvat privodenje,jer su me odveli u postaju,kako kazu,jer nemaju uz sebe nikakav papir da mi daju obavjest?
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija