Jump to content

marija01

Korisnik
 • Broj objava

  17
 • registrirao se

 • Zadnja posjeta

 1. Kasko osiguranje

  nisam dobila odbijenicu prvi put, samo sam morala prikupiti još dokumentacije. Znači sad moram čekati još dva tjedna kada sam prikupila dokumentaciju. A kad dobijem njihovo rješenje mogu dati auto na popravak, makar se mislim žaliti?
 2. Kasko osiguranje

  Dobila sam potvrdu od policije da je pozvana i otkazana nakon sat vremena. Koliki sad imaju rok da mi odgovore na zahtjev?
 3. Kasko osiguranje

  Sve je to meni jasno ali ja sam potpisala jedno, a nakon mjesec dana dodu na kucnu adresu uvjeti. Nije meni toliko ni za te novce ali jednostavno nije u redu. Da mi je kod potpisa police receno da cekam policiju i za najmanju stetu bila bi cekala.
 4. Kasko osiguranje

  Pise da sam duzna obavijestiti policiju u slučaju krade, rszbojstva, pozara i eksplozije,
 5. Kasko osiguranje

  Pa upravo to, zbog toga sam i uplacivala. Kolko sam shvatila ici ce na nagodbu ako donesem potvrdu, ja to ne zelim. Ja te njihove opce uvjete ne razumijem jer nisam pravnik
 6. Kasko osiguranje

  Imam kasko osiguranje u Adriatic osiguranju. Prosli vikend sam uzela prednost covjeku i imam na autu 13000 kuna stete, drugo vozilo nema nikakva ostecen ja. Cekala sam policiju sat vremena i onda sam ih otkazala jer su mi u autu bila djeca i morale su na wc i plakale od straha, soka... Osiguranje mi radi problem jer je kao velika steta a nemam zapisnik, a policija mi neda potvrdu da sam zvala ako ne rade naknadno ocevid, onda ce mi naplatiti kaznu za izazivanje prometne nesreće. Kaj da ja sad radim, policija govori da oni ne moraju van radi toga da mi osiguranje isplati stetu, osiguranje govori drugu pricu Ja sam poslala u osiguranje slikani ekran mobitela gdje se tocno vidi u koliko sati sam zvala 112 i u koliko sati sam ih otkazala.
 7. 4 vlasnika

  Moze jos jedan info. Da li smijem produžiti balkon cca 7 m2.,na katu kuce. Morali bi napraviti jedan stup i Ne bi bio natkriven. Za to mi treba kakva dozvola ili se smije to napraviti?
 8. 4 vlasnika

  Hvala Vam!
 9. 4 vlasnika

  Kako se provodi etaziranje i koja je cijena toga?
 10. 4 vlasnika

  Vlasnik sam 1/4 kuce na moru. Kuca ima 100 m2 stambenog prostora i 200 m2 dvoriste. Ne mozemo se dogovoriti oko podjele i kuca nam sa godinama propada. Da li je moguce da moj brat i ja podjelimo medu sobno kat kuce i svaki si napravi svoje sa kontrolnim vurama bez potpisa druga dva vlasnika kojima ostane ista kvadraturi i cijelo dvoriste. Nebi se htjeli povlačiti po sudu i svladati, a zasnje je vrijeme da po nemo ulagati jer nab bude propala.
 11. Dva vlasnika

  Znaci na temelju stambenog kredita, troškovnika tog kredita, nekih racuna i racuna od legalizacije te svekrvinog potpisa na suglasnosti za stambeni kredit nemam se kaj previse sekirati? Moja svekrva ima ustedevinu i razlicite fondove koji isto onda ulaze u ostavinsku. Sto sa tim novcima, to je isto ustedila jer nema troskova na hranu, rezije niti na nista od kada zivi sa mojim muzem? Nas ti novci ne zanimaju, nas samo zanima kuca ali pitam cisto da znam. Mi smo htjeli da napravi oporuku ali ona nece jer kao drugi sin ima pravo na nuzni dio i hoce ugovor o uzdrzavanju u kojem ona navodi uvjete i hoce od nas novce a ne kuzim kaj onda misi sa svojom ustedevinom.
 12. Dva vlasnika

  Trebamo mi imati sve racune, svjedoke ili kako to ide....
 13. Dva vlasnika

  Znaci moj suprug ima pravo na ono sto je ulozio a drugi nasljednik na vrijednost nekretnine prije ulaganja?
 14. Dva vlasnika

  Mozete mi jos objasniti kakav je postupak razvrgnuća suvlasništva, to se moze napraviti i nakon njezine smrti ako netko drugi bude vlasnik? Sto dobivamo sa tim?
 15. Dva vlasnika

  Hvala! Puno ste nam pomogli.
×