Jump to content

Miviti

Korisnik
  • Broj objava

    11
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Poštovanje. Radi se o sljedećem, bio sam na bolovanje godinu dana,poslodavac mi je isplaćivao 70% plaće i sada kada sam zatvorio bolovanje tražio je refundaciju no tu se desio problem, kažu oni da ima pravo na samo cca 800 kn povrata mjesečno, jer nisam bio zaposlen duže od 9 mjeseci prije otvaranja bolovanja. Zaposlen sam u 3 mjesecu,bolovanje otvorio u 11 mjesecu. Da li je moguće da naša lijepa država na taj način kažnjava poslodavce ako im djelatnik ode na bolovanje? Unaprijed hvala na odgovoru.
  2. A Šta se dogodi ako ne predam tu izjavu? Jer čuo sam da nekad prođe i bez nje.
  3. Poštovanje. Da li je moguće otvoriti poduzeće ako osnivač ima dug za mirovinsko osiguranje? Hvala..
  4. Hvala svima na odgovorima i trudu. U Isao sam u poreznu upravu koja me blokirala i oni su mi rekli da moram u banku i da banka mora trazit pismeno od njih (porezne) povrat sredstava uzetih ovrhom. I da banka nije smjela proknjizit novac od dječjeg doplatka jer se vidi svrha uplate i iako nemam zasticen racun trebao je ostati na racunu.
  5. Hvala. To moram napraviti prigovor u banku i tražiti povrat ili?
  6. Dobar dan. Radi se o sljedećem, porezna uprava mi je blokirala račun i s računa su uzeli dječji doplatak. Nažalost nisam na vrijeme prijetio da mi je račun blokiran i već su uzeli 2 puta dječji. Da li mogu to kako tražiti nazad i da li mi moraju to vratiti? Hvala Lp
  7. Radi se o kamionu najveće dopuštene mase 26000 kg. Pokušati ću. .hvala
  8. Hvala iako mi to nema smisla..pa moram nekako do kuci..od toga živim i uzdržava obitelj.. Znak je zabrana prometa terenim automoblika.
  9. Poštovanje. Interesiraju me da li je netko imao takav slučaj ili postoji kakav zakon o tome. Dakle, živim u ulici u kojoj je zabranjen promet teretnim vozilima a ja posjedujem kamion i moram nekako do kuci i utovariti robu. Ne bih mi bio problem parkirati negdje drugdje i doći kući pješice ali je problem kod utovara robe, ne mogu svu robu nositi 500 1000 metara dalje do parkirališta. Da li netko zna da li ja smijem do do kuće sa kamionom ili ne? Hvala Lp
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija