Jump to content

taraman09

Korisnik
  • Broj objava

    5
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Pozdrav Htio bih otvoriti OPG pa me zanima dali ovrhe na mom privatnom računu mogu ići automatski u naplatu i sa OPG računa? Isto tako mislim ići sa OPG-om na natječaj za mjeru 631, pa me zanima dali moje privatne ovrhe imaju utjecaj na sredstva pristigla iz mjera 631 mojeg novog OPG-a? Hvala puno na odgovoru Jurica
  2. E dragi moj nije to samo 100 kn...do sad sam uspjela izračunat samo za 2015 g. i ispalo je da smo placali struju za cjelu kucu i za sebe si uzeo jos 850 kn...a za vodu nam je zaracunao 1010 kn vise!
  3. Ma dobro neznam zasto sam uopce pitala jel sad ja ispadam nekorektna i neznam sta.....zato hvala svima i LP Zato je u svijetu kako je
  4. Kuca je na pola samo da nije etažirana. Mi imamo kontrolno brojilo za vodu i sad smo stavili jos i za struju. Racunat??? Pa rekli su da znam! Grijemo se sami a komunalnu isto placamo svoju. Svatko odrzava svoj dio kuce.
  5. Evo pitanje ako moze netko pls. U kuci imamo jedno brojilo za vodu i struju i svekar nam je svaki mjesec donesio izracun na A4 i mi to uredno placali. E sad (nazalos tek sad) ja skuzila, da nam je racunao vise nego bi trebao. Imam samo dokaz te papire za zadnjih 6 godina. Jel znam da tu lovu necu vidjet osim ako idem u tuzbu pa me zanima dal je to moguce?
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija