Jump to content

tumby

Korisnik
  • Broj objava

    11
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Ovako...prije god dana blokiran mi je racun od strane vipa,za neplacene racune prije 10 godina.do danas,gotovo je podmiren taj dug,ostalo je nesto malo.danas dobijem dopis od odvjetnika za nagodbu sa vipom,da platim samo glavnicu bez kamata.meni nista nije jasno,di su bili za nagodbu prije godinu dana kada su mi blokirali racun bez ikakve obavijesti?
  2. Znam ali neznam ima li utjecaja to sto sam radila na pola radnog vremena ili ne.
  3. Ovako...od 1.2.do 1.3 radila sam na pola radnog vremena.poslije toga puno radno vrijeme do 31.7.od 11.8 radim kod drugog poslodavca,vjerojatno jos cijeli 10 mjesec.hocu li imat pravo na novcanu naknadu sa burze?
  4. Stvar je u tome da radim kod drugog poslodavca do 1.8,na zalost zbog zdravstvenih problema nemogu produzit ugovor,a poslodavac mi je dao unaprijed 10 dana g.o. u 5.mj misleci da cu ostat duze
  5. Pozdrav.ovako...zaposlena sam od 1.2.2016. Od 1.2-1.3. bila sam zaposlena kod jednog poslodavca a od 1.3.kod drugog.kada imam pravo na godisnji?
  6. Ima samo pecat biljeznika tj odvjetnickog ureda tko vodi postupak.da mogu poslala bi vam sliku
  7. Od odvjetnika pise predmet:prijedlog ovrhovoditelja.
  8. Stigao mi je prijedlog za ovrhu od odvjetnika u vezi naplate duga t-coma.mislim da je proslo vise od 10 godina od tog duga.dali je to zastara,mogu li se zalit?
  9. Da,ne zivim vise u tom gradu,preselila sam se...znaci po tom pitanju nemogu nista napravit?
  10. Ovako...blokiran mi je racun od strane vipa.mislim da se radi o nekom racunu iz davne 2000 godine.ja na kucnu adresu nisam primila nikakvo rjesenje vec sam za blokadu saznala u fini.imam li pravo zalbe,s obzirom da je dug od prije 16 godina i da su kamate na iznos od 1900kn abnormalno velike?
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija