Jump to content

bolix

Korisnik
  • Broj objava

    4
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Sve što je bolix objavio

  1. drot 13 stvarno si kralj. Pisat ću žalbu i nadati se nebesima na milosti. A tebe bi častio odmah pićem, ručkom ako si u Rijeci . Pozdrav!
  2. Jaoo sad se sjetih da sam cca prije 2 godine dobio kaznu z aparking kod centra trgovačkog i pisalo je da ako platim u roku 3 dana plaćam 50% ili tako nešto. I to sam bio platio. Da li se to smatra troškom tj prekršajem o kojem sud ima evidenciju ili se više ne mogu pozivati na nekažnjavanje? PA nemogu vjerovati da će me dokrajčiti parking pred centrom. Dovoljna muka mi je trošak popravka mojeg auta od 10.000 kn. Bolje da bacim vozačku i počnem koristiti uber
  3. drot 13... znam da to donosi no moje olakotne okolnosti mogu biti jedino dosadašnje nekažnjavanje. DA li netko od vas zna da li je kajanje dovoljno i posebno ako se žalim pa sud odlučuje koliki onda mgu biti ti troškovi max i da li nakon sudske presude imam opet 8 dana za platiti te mogućnost 2/3 kazne. Išao sam do prometne i tamo policajki sve objasnio i ona kaže pa žalite se na visinu kazne s obzirom na nekažnjavanost u 3 primjerka i sud će vam u najgorem slučaju potvrditi kaznu ali ću imati i dalje mogućnost 2/3 kazne platiti i smatrat će se da je podmirena u cijelosti.
  4. Pozdrav Ljudi ! Evo imao sam nesreću izlazeći sa malog parkinga na sporednu uličicu . Udario sam prednjim desnim krajem u bočni desni dio mazde. Izlazio sam cca 10 km/h ali nisam stao već sam kao i svaki put u zadnjih 13 godina u maloj brzini pogledao lijevo pa desno i dok sam okrenuo opet glavu udario sam auto a nisam ga realno ni vidio jer je došao brže ali bez kočenja a i meni je smetao realno ograda i telefonski ormarić na nogostupu . NO JA sam priznao da sam kriv i nudio da odmah odemo na pocjenu ali su oštećenici htjeli policiju. Još se baba žalila na bolove kao misleći izvući nelku odštetu, jer kada je na kraju svega policija rekla da ako želi nešto više mora u bolnicu na pretrage pa je baba odustala a čim su oni otišli ona lakše od mene odtrčala doma pa se vratila nazad.. Činjenica jest da se nisam zaustavio i nisam propustio vozilo kojeg nisam ni vidio ali policiju to nije zanimalo . JA sam ulazio na cestu.. i nema tragova kočenja i to je njima jasno . I dobio sam prekršajni nalog sa kaznom od 2500 kn + 100 kn troškova. Moje pitanje glasi da li mogu dobiti i tražiti bitnije smanjenje kazne ili rad za opće dobro makar i duplo za odraditi jer raditi volim,. Problem je što ja i žena imamo solidna primanja oko 12000 kn.no i kredita za stan pa minus od par desetaka tisuća kuna po karticama jer sam bio davno prije bez posla ali nikako nemogu iz tog minusa. I kako uvjeriti sud da sa ukupnim primanjima od cca 12000 kn ja nemam za kaznu? Star auto 14 godina kvari se ko pokvareni frižider i već sam hrpu love ukucao u njega . Kriv sam i ne mislim osporavati situaciju ali nikada nisam dobio ni kaznu za brzinu samo opomenu za pojas.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija