Jump to content

znovi59

Korisnik
  • Broj objava

    3
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Sivko, Drot13, znači ne može mi sud povećati zabranu od 3 mjeseca ako ulažim prigovor, a imao sam u manje od godine dana isti prekršaj? Ne bih htio da mi poveća zabranu. Sivko, naveo si da će me pitati, znači da će me zvati na sud? Mislio sam ako ne poričem prekršaj, već samo tražim smanjenje zabrane, da to rješavaju bez ročišta. Da li tražiti u prigovoru samo smanjenje ili je ok tražiti potpuno ukidanje zabrane, s obzirom da sam već imao isti prekršaj u kratkom periodu?
  2. Priznaću krivnju, nije u tome problem, no Asus16 je prije 2godine ovdje stavio da je uložio prigovor, pa mu je sud povećao kaznu. Istina, on je nešto poricao oko samog postupkaalkotestiranja, nije baš bio jasan, pretpostavljam da je radi toga povećanakazna. Nije 3 mjeseca malo, pogotovo jer mi treba auto za posao, aliopet je manje od 6. Znam da se ponavljam – znači priznajem krivnju, pokajem se,najgore što mi se može desiti je da mi sud potvrdi kaznu od 3 mjeseca? Što staviti u prigovor vezano za kajanje, s obzirom da samveć pisao prije 8-9 mjeseci da se kajem i da neću više. Zato sam i pitao da li sudiz drugog grada ima uvid u tekst prijašnjeg prigovora.
  3. Pozdrav, ulovljen s 0,68, zabrana na 3 mjeseca. Auto mi treba za posao, ali da li je pametno podnositi prigovor za smanjenje zabrane, jer su me prošle godine zaustavili za alkohol i tada mi je nakon prigovora ukinuta zabrana, pogotovo jer postoji mogućnost i povećanja kazne? Da ne ispadne 6/9/12 umjesto 3. Vezano za sudove, radi se o dva različita grada (prošle godine o Gospiću, a sad ZG), mislim koliko su dobro povezani, pretpostavljam da stoji negdje da sam podnio prigovor, ali da li je i sadržaj prigovora vidljiv. U slučaju da ne podenesem prigovor, koliko otprilike se čeka nakon plaćanja kazne na obavijest policije o početku zabrane?
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija