Jump to content

acmilan1899

Korisnik
  • Broj objava

    17
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Nagodili smo se u dorhu za priznanje, do godine dana rada za opce dobro
  2. Hvala svim na odgovorima Ako budem imao kakvih novosti napisem vam.
  3. Angazirati cu odvjetnika, on mi savjetuje da kazem da da mu nikad nisam lrodao vec da on to samo govori da zastiti nekog drugog. Dali ima veze ono sto sam rekao na policiji, da kazem nesto drugo u DO? Neki savjet?
  4. Molim za odg, prvo saslušanje imam 8.6.2016
  5. Da ste time počinili kazneno djelo protiv zdravlja ljudi- neovlastenom proizvodnjom i prometom drogama opisano u čl. 190. st. 2. i 1. a kažnjivo po čl. 190. st. 2. Kaznenog zakona
  6. Ipak ja mislim da ako ne pronadu kod mene travu ili sto god takvo ne mogu mi nista, ali razmisljam da ce tu travu s kojom je on pao prišiti na moj račun. Ažurirano Da je ovaj decko rekao odakle je zapravo kupio travu, nebi doslo do mene, a on se nalajao i eto ti problema.
  7. Dakako stize na kucnu adresu ili kao preporuceno pismo, tj žuti papiric? Prilikom angaziranja, trebam odvjetnika za kazneno pravo? Hvala vam, vec mi je lakše,
  8. Molim za odgovor, izgoriti cu na zivce! Hvala.
  9. Koliko treba cekati da stigne poziv s DORH-a? Dali da angaziram odvijetnika i konzultiram s njime prije poziva s DORH-a? Ako se kod tog decka ne pronade nista, kakve kazne mi sljede? Da napomenem kod mene nije pronadeno droge, vec sam sve dobrovoljno priznao, radim, bavim se sportom, nikad nisam kaznjavan, loseg imovinskog stanja, 21godina..
  10. Bok, da pojasnim ishod, ovaj decko koji je pao s cca2g trave policijskim sluzbenicima je rekao da ta trava potice od mene, tj da sam mu je ja prodao, prodavao sam ja njemu i samo njemu 1.put mjesecno po 3g. Ali tocno taj put nisam, nakon mjesec dana od toga, dolazi mi poziv na kucni telefon s pozivom na razgovor u policiju. Prvo sam negirao radnju (preprodaju?) ali ipak sam priznao da sam tom decku prodao ali zadnji put prije 2mj i to kroz 3mj, 3puta.. Medutim od tog lika od kojeg sam ja kupovao 2mj unatrag, prodao je tom decku travu s kojom je ovaj pao i mene recimo ni krivog ni duznog stavio u probleme, Ugl. Policijskim sluzbenicima sam rekao ime i prezime te osobe od koje potjece moja i trava s kojom je pao. Kod mene nisu vrsili pretres niti je nađeno išta. Sto mi je ciniti? Iz postaje mi nisu dali niti jedan papir. Ažurirano Rekli su mi da ce me mozda samo nazvati DO i da im kazem da je to bilo za osobne upotrebe, i trazili su od mene da ce me kroz nekoliko dana dali imam jos kakvih saznanja o tom tipu? Sta da radim? Ažurirano Dali cu dobiti koje kakvu kaznu?
  11. Prije nego sto vrijeme donese svoje, kako bi se decko mogao zaštititi?
  12. recimo da je dao izjavu u zapisnik, STA BI SE DALJE TREBALO DOGODITI?
  13. Bok, tek sAM napravio profil ovdje, nadam se da cete me razumijeti za eventualne greške... Prije neki dan jedan decko je pao s 2g trave, da skratim priču, dok je taj dečko vodio razgovor s inspektorima, upitali su ga za jednog drugog decka vjerovatno za kojeg sumljaju da se bavi dilanjem, sad meene zanima dali se moze pokreuti postupak s protiv dotičnog za dilanje, i dali mu mogu nešto napraviti tj. optuziti ga za prodaju trave iako kod njega ne pronađu ama basš ništa???
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija