Jump to content

forumasica28

Korisnik
 • Broj objava

  27
 • registrirao se

 • Zadnja posjeta

 1. Potvrda o stažu - nema zadnjeg zaposlenja

  Doprinosi su uplaćeni jer mi svaki put stigne obavijest putem sms-a i e-maila. Danas mi je stigla sms poruka i e-mail da je uplaćeno. Ali na "e-građani" i dalje nema ništa na potvrdi o stažu.
 2. Prestala sam raditi 30.09. i sad vidim na "e-građani" da na potvrdi o stažu nema tog zadnjeg poslodavca. Kako to da mi nije upisano to zadnje zaposlenje?
 3. Kako da kandidat koji je pripadnik nacionalne manjine, a koji se poziva na pravo prednosti pri zapošljavanju, dokaže svoj status pripadnika nacionalne manjine? Da li je to u vidu neke potvrde ili? Ako da, gdje se ta potvrda može izvaditi?
 4. probni rad

  Nismo ništa ugovorili, niti smo bili prijavljeni niti nam je taj probni rad od tjedan dana plaćen. Bilo nas je šestero na probnom radu.
 5. probni rad

  Pozdrav svima! Da li se probni rad plaća? Npr. probni rad od tjedan dana koji nije ugovoren?
 6. trezorski referent

  Ok, puno hvala na odgovoru!
 7. trezorski referent

  Pozdrav svima!Da li je netko bio na testiranju u Zabi za trezorskog referenta? Šta sve bude u testiranju? Traže da osoba ima završen pripravnički staž u trajanju od 6 mjeseci na poslovima zanimanja ili drugom srodnom području. Da li onda uopće ima smisla prijavljivati se na takav oglas ako osoba nema završen pripravnički? Ima li netko iskustva sa Zabom ili možda poznate nekog tko radi kao trezorski referent? Kolike su šanse da osoba koja nije nikad radila u banci dobije posao trezorskog referenta? Svaki savjet je dobrodošao.
 8. Pozdrav svima. Trebao bi mi savjet vezano za edukacije koje nudi biro, a to su AutoCAD operater i web dizajner. Što mislite - koju od te dvije edukacije bi bilo pametnije izabrati? Koje od ta dva zanimanja je traženije? Po završetku edukacije to se upisuje u radnu knjižicu. Ne bih se htjela zeznuti pa da odaberem edukaciju, odnosno zanimanje za koje ću kasnije teško konkurirati na tržištu rada. Svaki savjet je dobrodošao.
 9. Pozdrav svima! Zanima me da li netko zna kako treba napisati zamolbu za promjenu podataka u vlasničkom listu? Naime, sestra, mama i ja smo suvlasnici nekretnine. Sestra je svoj dio darovnim ugovorom poklonila mami. Javni bilježnik nam je rekao da treba napisati zamolbu jer sada nisu više 3 suvlasnika nego 2 - dakle mama i ja. E sad, ima još jedna stvar - u vlasničkom listu stoji da smo ja i sestra maloljetne ( a više nismo jelte), a mamino djevojačko prezime je krivo napisano. Da li u zamolbi sve to sročiti ili za svaki dio treba posebna zamolba? I kako uopće napisati taj tekst, što sve treba napisati u gornjem desnom kutu, što u lijevom itd. Dakle, sada smo suvlasnici mama i ja, s time da ja nisam više maloljetna, a i mamino djevojačko prezime je krivo napisano.
 10. Pozdrav svima! Da li netko radi u uredu javnog bilježnika administrativne poslove? Dakle, obrazovanje: srednja ekonomska ili diplomirani ekonomist? Kolika vam je plaća?
 11. Da li se obrazac mora popuniti i dostaviti Poreznoj iako je porez odgođen? Još nismo predali taj obrazac, a rok je do 6.10. pa smo pomalo zbunjeni otkako su najavili odgodu.
 12. Darovni ugovor za nekretninu

  Puno vam hvala na odgovorima!
 13. Darovni ugovor za nekretninu

  Nakon darovanja u posjedu bi bile majka i ja.
 14. Darovni ugovor za nekretninu

  Zanima me sto je sve potrebno donijeti od dokumentacije kod javnog biljeznika kad je rijec o darovanju nekretnine? Sestra, majka i ja smo vlasnici nekretnine. Sestra bi svoj dio darovala meni i mami. I jos jedno pitanje : Da li u tom slucaju placamo porez? Ako da, sto je sve od dokumentacije potrebno odnijeti u Poreznu i koliki bi u tom slucaju bio iznos poreza?
×