Jump to content

borko50

Korisnik
  • Broj objava

    33
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Sve što je borko50 objavio

  1. E pa ja opet kažem navodno, jer nitko nije bio u toj situaciji.
  2. Ma sve 5, u najboljem slučaju bi ionako platio minimalno 2000 kuna. ,
  3. Kažem navodno, jer ne znam šta bi bilo kad bi bilo, pa eto još jednom kažem ko je imao slučaj kao ja i izvukao se na sudu neka priloži ovdje dokaz o tome.
  4. Navodno sam mogao bolje proći, ali s obzirom da sam jedinstveni slučaj teško je to tvrditi.
  5. Ok, završili smo, ja relativno dobro prošao, jedini ja bio poslan na sud i hebiga nekad i ak je sve po zakonu moraš imati i sreće.
  6. Pa cijelo vrijeme je riječ o tome što bi bilo da nisam priznao, a to sad kažeš tvoje priznanje je dokaz, pa ne pričamo o mom priznanju.
  7. E pa to me zanima na osnovu čega bi mi mogla dati veču kaznu, po kojoj osnovi? Po kojem zakonu ili čemu več?
  8. Ok sve, ali mene samo zanima da sam na sudu odgovorio da se ne sječam i da na slici ne prepoznajem nikoga na koji način bi sutkinja reagirala tj. koje opcije su moguće ? Da li netko to zna ili može to saznati, da podijelimo nekome za ubuduće.
  9. Slažem se, mogao sam reči da ne znam da li sam ja vozio, ali ponavljam sud bi imao legalno pravo me pitat za druge osobe kojima sam auto dao na korištenje, e sad da li sam i na to pitanje mogao odgovoriti da ne znam koje su to osobe ???
  10. Pa čekaj malo znači sud nikad nikoga ne bi mogao kazniti za prekoračenje brzine ako si uslikan Multanovom, jer slika nije dokaz identiteta vozača, znači ako se ne prizna na sudu svaka kazna bi išla za nedavanje vjerodostojnih podataka ???? Ako je to tako znači slobodno možeš kraj multanove proči i sa 300 km/h i ako te ne zaustave nemaš brige uvijek znaš da je kazna 2000 do 5000 kuna, i ako imaš novaca možeš to radit svaki dan jer murija nikad neće imat dokaz protiv tebe, jer slika nije dokaz.???
  11. E pa u tome i je štos šta sam prvi takav slučaj jer na sudu sam imao nekoliko opcija, ili priznati ili reći da ne znam tko je vozio tog dana ali onda bi me tražili podatke od osoba koje još koriste moj auto , pa bi onda vjerojatno i njih sve zvali na sud, ili ako sam dobro shvatio savjete od vas tu trebao sam na sudu reči da ne znam tko je vozio, i da ne želim dati podatke od drugih osoba koje su mogle biti vozači, šta bi onda bilo ne znam.
  12. Nije policija išla jedinim pravnim putem i nije mi izdala prekršaj nedavanja vjerodostojnih podataka nego me je poslala na sud.
  13. Piše u zakonu kazna 2000 do 5000 kuna ako u 15 dana ne daš vjerodostojan podatak, pa ja im 2 godine nisam dao vjerodostojan podatak pa me nisu kaznili nego poslali na sud.
  14. A tko mi garantira da kazna za nedavanje podataka ne bi bila veča od 2000 kuna ???
  15. Ma sve ok, ali eto htio bih vidjeti kako izgleda ta jedna presuda, pa ak nije problem da ju netko objavi ( može izbrisati ime i stavit sliku).
  16. Evo na savjet odvjetnika priznao krivnju dobio kaznu 3500 kuna na rate bez oduzimanja vozačke. Želim napomenuti da je slika bila dosta mutna tako da sam mogao reči da nisam ja, ali ponavljam na savjet odvjetnika priznao sam krivnju, jer mi je savjetovao da ako negiram ne garantira mi kako može to sve završit, moglo bi otići na viši sud i onda ko zna šta bi bilo. Pa eto molim da netko od vas svih koji imate iskustva da se izvuče samo sa kaznom za nedavanje podataka da slikaju papir sa takvom presudom i podijele ti sa svima nama, baš me zanima koliko ima takvih.
  17. Ja to ne kužim, ako po zakonu ta slika nije dokaz identiteta vozača u čemu je onda problem, kako će sudac reagirati na moje negiranje da je slika moja, pa takav je zakon zar može reagirati suprotno zakonu ???
  18. Ma mene samo zanima ako se vidim na slici da li i dalje tvrditi da to nisam ja ili šta ??
  19. Pa ja i nisam reagirao pa sam dobio Optužni prijedlog i poziv na sud i šta sad??
  20. Pa svi kažu nedaj podatke o vozaču i bit češ kažnjen za nedavanje podataka zar ne? E pa hebiga izgleda da nije baš tako.
  21. Uglavnom eto da drugi ljudi u buduće znaju, ne pale ove fore o ne davanju podataka i izvlačenju od kazne, kako neki ovdje tvrde.
  22. bome eto, čudno je, ali kaj sad da idem na sud i negiram, ili plakat i molit ??
  23. evo update. danas sam dobio Poziv okrivljeniku i Optužni prijedlog, u kojem piše: pod činjenični opis radnje - prijavljeni je upravljao osobnim automobilom ( ne znam na osnovu čega su to ustanovili? Provedenim izvidima prikupljeni su dokazi iz kojih proizlazi postojanje osnovane sumnje da je okrivljenik počinio prekršaj opisan u Optužnom prijedlogu te se predlaže: 1.da se protiv okrivljenika provede prekršajni postupak 2.da se izvrši uvid u Obavijest broj .... 3. da se u postupku provedu dokazi: - Izvješće o počinjenom prekršaju - Ovjernica br..... - fotografije eto i još je prijedlog da se okrivljenik proglasi krivim i kazni i kazni sa 7000,00 kuna i 7 mjeseci bez vozačke eto molim savjet kako se ponašati na raspravi koja je btw za 7 dana.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija