Jump to content

Prgy

Korisnik
  • Broj objava

    32
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. zabilježba spora je oko toga da posinak od svoga pokojnhog oca traži nužni dio a njegov pokojni otac je darovnim ugovorom njegovoj macehi prepisao cijelu kuću i kuća nije imala nikakvoga tereta pri kupnji ali kada je posinak saznao da je maceha prodala kuću,brzo je reagirao s tuzbom prema macehi i mama je zakasnila s prijenosom Sada su problemi jer nemozes niti prodat nadogradit il bilo sta kada postoji mgucnost da ti ju oduzmu .... kupoprodajni ugovor je ovjeren kod javnog biljeznika..
  2. Znam ja kakav sam digao kedit,samo mi je palo na pamet da nisam temeljito ugovor procitao te da mi nisu podvalili ali nisu u to vrijeme imao sam dobra primanja a zena mi je bila suduznik iako nije radila.Uglavnom sada cekam odgovor na zamolbu od banke pa cemo vidjeti.Bilo mi je samo bitno da ne dodje do tuzbe jer su mi to dodatni troskovi i naravno da sutra ne ostanem na ulici zbog par neuplacenih rata kredita. Kada sve to prođe upisat cu svoje iskustvo kako bi i drugi znali kako postupiti u ovakvoj situaciji. Hvala na odgovoru!
  3. Dobar dan! Mama je kupila kuću prije 9 godina nije ju odmah prenjela na svoje ime tako da je upisana samo u katastru.U roku od tjedan dana nakon kupnje je sin tuzio svoju macehu koja je prodala kucu mojoj mami,stavljena je zabrana u gruntovnici i mama ju nemoze ni prodat niti podic neki hipotekarni kredit jer u gruntovnici ne glasi na nju. Sad me zanima dali se to moze rijesiti ranije jer njihov sud vec traje 9 godina i dali mozemo izgubiti tu kuću s obzirom da je kuca glasila samo na tu zenu od koje smo kupili i da mama ima ugovor i da kuća glasi u katastru na nju? Unaprijed zahvaljujem!
  4. Kredit je nenamjenski znaci obican samo na informativnom razgovoru me upitali sta posjedujem napisa sam auto i stan i to je to hipoteka se nigdje ne spominje.Posjetio sam banku rekli mi da napisem zalbu za odgodu dao sam im potvrdu o otkazu kao visak radne snage i sad cekam odgovor.Jr bi to znacilo ako nije na hipoteku da mi nemogu uzet stan?
  5. Dobar dan ! Digao sam nenamjenski kredit 13 tisuća € da uredim stan koji je vrijedan minimalno 80 tisuća €. Kako sam promjenio posao mislieći da idem na bolje ispalo je da sam radio 4 mjeseca i ostao bez posla pa tako nisam imao ni od kuda kredit rijesavat.Stigla mi je preporucena posiljka iz banke opomena pred tuzbu i sad je frka.Zanima me ako dodje do tuzbe dali mi banka moze uzet citav stan ili me moze samo natjerat da ga prodam i isplatim joj njeno. Sta bi bilo najpametnije u ovakvoj situaciji? Unaprijed zahvaljujem!
  6. Hvala na savjetu! postavit cu temu gdje joj je mjesto
  7. Dobar dan ! Digao sam nenamjenski kredit 13 tisuća € da uredim stan koji je vrijedan minimalno 80 tisuća €. Kako sam promjenio posao mislieći da idem na bolje ispalo je da sam radio 4 mjeseca i ostao bez posla pa tako nisam imao ni od kuda kredit rijesavat.Stigla mi je preporucena posiljka iz banke opomena pred tuzbu i sad je frka.Zanima me ako dodje do tuzbe dali mi banka moze uzet citav stan ili me moze samo natjerat da ga prodam i isplatim joj njeno. Sta bi bilo najpametnije u ovakvoj situaciji? Unaprijed zahvaljujem!
  8. hvala na odgovoru! zanimalo me samo koliko vremena mogu tolerirati.Obecanje je bilo do kraja godine a ako imam 3 onda cu ga pricekati jer mi je ka covik reka u kakvoj je situaciji pa da mu izadjem u susret koliko mogu. Zahvaljujem na trudu!
  9. Dobar dan! Radio sam 4 mj u jednoj firmi kao trg.putnik,prvu placu sam primio a ostale tri nisam jer se pogorsalo stanje naplate. Dobio sam otkaz kao višak ,firma nije mogla nastaviti sa tim dijelom posla a kako sam bio u dobrim kulturnim odnosima s direktorom nisam poduzeo nikakve mjere a place su mi bile obecane da cu primiti cim si oni naplatu izvrše. Zanima me dali postoji zastara za takove slucjeve da nebih ostao bez novaca pa ako treba nesta poduzeti da poduzmem na vrijeme. hvala!
  10. Pozdrav! Žena je otišla do računovodstva te firme koja je na drugoj lokaciji, napravila frku zaprijetila inspekcijom rada al kaze da je gospođa bila više u strahu direktoru nego inspekciji ali joj je ipak dala radnu knjižicu. Hvala na pomoći!
  11. a bilo je ovako prvo kao malo za probu potpisala neki ugovor...pa kao donesi knj.sljedeci tjedan kad je donjela e onda kad ce prijava uskoro uskoro...dobila drugu placu i najednom pri kraju treceg mjeseca joj rekli da se firma zatvara da ce joj biti sve dostavljeno. firmi ni traga ni glasa na tome mjestu ima jos broj od šefa il direktora kojeg je stalno zvala i sad ju posla u qrtz i reka neces ju nikad ni dobiti...
  12. Dobar dan ! Zena mi je radila u jednoj firmi 3 mjeseca kao administrator.Potpisivala je ugovore o radu ali nije bila prijavljena.Firma se zatvorila ne vracaju joj radnu knjizicu nit isplacuju zadnju placu.Dva mjeseca vec ceka! sta bi poduzeti? Hvala!
  13. ma sve sam uzeo od podataka prometne broj šasije al nebitno vec je to staro nema tu vise pomoci a i neam sredstava da dizem tuzbe il sta vec ..sto se tice kamatara ispod 5 soma im je neisplativo bar ovih sta znam ...zaboravljeni slucaj
  14. gospon moderator sve sam pokušao i zvonit i zvat jednostavno nestao s lica zemlje .. a policija nemoze tu nista poslala me odvjetniku kojemu su to ocito bile male pare ... hvala na optimizmu! ziveli
  15. ljep pozdrav! rekao sam da cu javiti sta je bilo iz svega ovoga ..medjutim nije bilo ništa! odvjetnik me uputio prema izlazu reko je da je to neisplativo pitanje dal cu dobit parnicu i ak dobim da budem njega skuplje platio,, tolio o pravdi... Savjet nebudi čovjek ostani đubre do kraja i ak te netkoo i malo pukne odmah na slikanje kraljeznice ljep pozdrav!
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija