Jump to content

nije-dobro

Korisnik
  • Broj objava

    5
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Nedavni posjetitelji profila

Prikaz nedavnih posjetitelja je isključen i nije prikazan drugim korisnicima.

  1. G-man hvala na odgovorima. Nadam se da ću proći što bezbolnije jer posjedovanje i konzumiranje za vlastite potrebe priznajem,ali "prodaju" ne mogu i ne želim jer do nje nije ni došlo ikada. Vagicu imam zbog sebe i svojih potreba,a ne zato što sam "diler"
  2. Ali ako mi ne mogu dokazati prodaju ovoj dvojici,a ne mogu jer nisam,dali mogu za ovo ostalo biti blaže kažnjen ili mozda proći samo sa novcanom kaznom
  3. Za sada me se barem po tom pozivu što sam dobio terete samo za čl.190. st.1. i 2. I nije mi problem priznati posjedovanje navedenih količina kanabisa i "vagice" ali da priznajem ovu "prodaju" toj dvojici to bi značilo da na sudu dajem krivi iskaz tj. da sam učinio nešto što nisam, a što se tiče ove dvojice siguran sam da će potvrditi moje riječi jer u protivnom bi i oni dali lažni iskaz ako bi rekli da su kupili od mene.
  4. To dvoje su vec imali prekrsajni sud i nisu uopce spominjali da su to od mene dobili/nabavili. I znam da je teško za povjerovati ali zaista nisam to njima prodao/dao što je kod njih nađeno što su i oni ako bude trebalo moći potvrditi
  5. Prije nekoliko dana pretrazen na ulici.Pronađeno cca 1 g kanabisa i vagica kod mene. Priznao i dobrovoljno predao cca 20g kanbisa koji sam imao kod kuće. Bio sa dva poznanika kod kojih je isto pronađeno nešto sitno (cca 0.5g i cca 1 g). I sad kad sam dobio poziv od DO terete me i da sam uz ovo posjedovanje prodao toj dvojici ovo nađeno kod njih. Kakvu kaznu mogu očekivati s obzirom da mi je ovo prvi uopće susret s policijom ?
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija