Jump to content

ivana81

Korisnik
  • Broj objava

    7
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Nedavni posjetitelji profila

Prikaz nedavnih posjetitelja je isključen i nije prikazan drugim korisnicima.

  1. Heisenberg ima li vesti? Kod mene nista. Pozdrav
  2. Molim te kada dobijes resenje napisi poruku jer jako malo informacija ima o tome kad ljudi dobiju resenje. Izgleda da sam i ja te "srece". Veliki pozdrav
  3. Hvala puno na odgovoru, da li si se izjasnio na sv obrascu kao hrvat? Ažurirano Hvala puno na odgovoru, da li si se izjasnio na sv obrascu kao hrvat?
  4. Postovani, molim za savet. Moja situacija je sledeca majka rodjena i zivela u Hr, poseduje domovnicu ,osobnu i nekretninu Hr, brat rodjen tamo i kad je napunio 18 stigla mu je postom domovnica u Srbiju bez ikakvog zahteva.Mama zivi u Srbiji od 80-te . Ja sam rodjena u Srbiji i od dokaza za dobijanje hrvatskog drzavljanstva imam njena svedocanstva gde je ona zapisana kao hrvatica,rodni list, sve moguce papire sto se tice nje. Ja imam izjasnjavanje prvo sa 19-godina kao Hrvatica sa SV obrasca na fakultetu a poslednje u birackom spisku 2015 godine. Sve papire ( od mog rodjenja: djacke knizice,izvode iz maticnih knjiga osnovnih ,srednjih skola, sve moguce dokumente u kome nema izjasnjavanja nacionalnosti da bi dokazala da se nisam mogla izjasniti pre te 19-te godine i SV obrasca) sam predala u avgustu 2015 godine a u januaru sam radila dopunu dokumenata sa tim SV obrascima koje sam jedva iskopala na fakultetu. Da li ja imam prava na hrvatsko drzavljanstvo?
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija