Jump to content

default_null

Korisnik
  • Broj objava

    15
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Sve što je default_null objavio

  1. Pitam jer nisam auto odjavio pa dal će bit problema.
  2. Znaći ja mogu otić na registraciju nakon 15dana i sve normalno završit? Neću dobit nekakvu kaznu pošto je prošao rok od 15dana. Da mi nebi stigla kakva čestitka na kućnu adresu. 02.05 će bit 17dana.
  3. Poštovani, Zanima me koji je krajnji rok za registraciju auta. Imam napravljeno (produženo) osiguranje, no nisam bio umogućnosti napraviti tehnički i završit registraciju. Prije koj dan sam zaustavljen i zbog isteka prometne (15.4) mi je naplaćena kazna 700kn plaćeno na licu mjesta 350.
  4. Je utvrden je. Medutim tamo se nalazi da se trebalo podmiriti u roku 6mj. od presude ako ne da ce napravit prisilnu ovrhu. medutim receno je usmeno iz opcine da nece trebat nista. Od tad je proslo 4ipo godine. Jel postoji nekakva zastara i sl.
  5. Postovani, Potrebna mi je informacija sto napraviti u sljedecem slucaju. Od opcine mi je stiglo da moram platiti 5000kuna za materijalnu stetu pocinjenu 5mj 2013. Temeljem presude opcinskog suda je postala pravomocna 9mj 2014 te sad nakon 4ipo godine iz opcine mi stize dopis da moram platit iznos u visini 5000kn za bilje koje je unisteno. Grad ih nikad nije ni zamjenio samo se oporavilo. Racun zamjene il procjene nikad nisam vidio. Sta radit?
  6. Pozdrav, Ukratko kum mi je imao prometnu (izletio s ceste) napuhao je 2.39 i bez homologirane zaštitne kacige. U prometu nikad nije kaznjavan. Zavrsio u bolnici na sivanju (laksa ozljeda). Pretpostavljam da su mu uzeli vozacku na 24 sata papire za uzimanje iste nema. Kakvu kaznu moze ocekivati?
  7. Dobio sam poziv na sud 27.1 u 12h Kazna je min 5000kn i 12mj bez vozacke, sud u pazinu rekli su mi da su tamo najstrozi i pisu maximalne kazne.
  8. Prije sam imao za brzinu, alkohol, i napad na sluzbenu osobu. Reko mi je u postaji da moram trazit tu policajku sta mi je pisala kaznu. Jel se moze ta kazna kako ublazit makar malo
  9. Dakle, zaustavljen sam te ponudjen alkotestom kojim je ustanovljeno da imam 1.75 Oduzeli mi vozacku na 3dana te dali papire koje nisam potpisao niti uzeo sa sobom ostavljeni su na krovu auta i otisli su dalje isto sam napravio i ja otiso kuci bez tih papira, e sad zanima me kako da podignem vozacku posto nemam onaj papir o oduzimanju vozacke. Te kakva me kazna slijedi. Hvala
  10. a znam da sam u krivu platit kaznu i to e to, cisto nisam znao sve ove stvari pa zast ne pitat, a da sam baksuz jesam mislim da niko u istri nije dobio kaznu za bacen opusak u toku voznje ja sam je dobio i sad za 75 (odnosno 65km/h) opet jadna kazna :E puno vam hvala na informacijama
  11. mozda glup sta pitam al me zanima jer neznam. dal me oni smiju zaustaviti ako se nalaze na drugoj strani ceste tj zaustavljaju suprotni trak? i ako mozete odgovoriti na gore postavljeno pitanje
  12. poreč - vrvari cesta kod Žatike (vukovarska ulica) prema porecu je ogranicenje 70 prema vrvarima 50 zasto? iso tako dal oni imaju to pravo se skrivati ili moraju biti na vidljivom mjestu?
  13. dobra vece, javljam se s pitanjem posto su me malo prije zaustavili i napisali kaznu od 500kn iz razloga jer sam prekoracio ogranicenu brzinu (ogranicenje 50) vozio sam 75, sad me zanima posto je kruzni tok koji vodi van naselja prema sljedecem naselju nakon njega je ogranicenje 50 i zabrana preticanja te su se oni sakrili tako rec u sumu i nisam nit primjetio njihovo vozilo. samo su mi iskocili lizalicom. nakon ispisane kazne krenuo dalje te nakraju ceste je opet kruzni i primjetio sam da je za drugu traku ogranicenje 70 a ista cesta. nekuzim caku?
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija