Jump to content

100.000 tema na Legalis portalu!  Nakon 16 godina od pokretanja ove stranice, dana 31.07.2019. na Legalis portalu je pokrenuta 100.000-ta tema. Time je na ovom portalu raspravljeno više od 100 tisuća pravnih pitanja, i to kroz 526.000 pojedinačnih objava korisnika. U ovom trenutku Legalis portal broji 90.700 registriranih korisnika.

Ivana Rapf

Korisnik
 • Broj objava

  10
 • registrirao se

 • Zadnja posjeta

 1. Ovrha nad jedinom nekretninom

  Hvala vam na odgovoru!
 2. Ovrha nad jedinom nekretninom

  Dobar dan.Zanima me dali ja kao majka petero djece i imam status majke odgajateljice te primam mjesecno naknadu,dali mogu biti oslobođena od placanja sudskih pristojbi.?
 3. Ovrha nad jedinom nekretninom

  Puno vam hvala na odgovoru.
 4. Ovrha nad jedinom nekretninom

  Dobar dan,nastavno na ovu temu s obzirom da je proslo tri godine od pokretanja ovrhe nad nekretninom stan je bio dva puta na drazbi i nije prodan ja jos uvijek zivim u tom stanu i dobila sam rjesenje od suda da se ovrha obustavlja i da se brise zabiljezba. Mene zanima zbog cega bi sud obustavio ovrhu po kojoj osnovi i dali to znaci da vise nema tereta nad nekretninom.
 5. Molim vas za savjet. Prije 10 godina je stan u kojem zivim bio u vlasnistvu moga brata.Zatim darovnim ugovorom na moju majku.Zatim opet darovnim ugovorom na mene.U trenutku dok je taj stan glasio na moga brata, brat je digao kredit i zalozio je taj stan no tu cinjenicu je presutio dok su slijedili darovni ugovori na mamu i mene.Ja zivim s cetvero djece u tom stanu.Dobila sam rjesenje o ovrsi i vec je banka obavila vjestacenje.Zanima me dali ovaj novi zakon moze obuhvatiti i moj slucaj s obzirom da mi je to jedina nekretnina u kokoj zivim. Hvala
×