Jump to content

verdar29

Korisnik
  • Broj objava

    4
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Hvala vam napomoći. Uspjeli smo se izboriti na njezin potpisda seona slaže s preseljenjenjem djeteta udrugi grad zbogškolovanja. Trenutno je to u proceduri i pred samim krajem čekamo samo rješenje. Kadnamstigne rješenje a nadamo se tome ovaj ili eventualno sljedeći tjedan selimo se u drugi grad. Za drugo dvojedjece smo več pripremili upiseu školu ivrtić. Jedino sebojimo da nam i tu počne raditi probleme pa nam uspori preseljenje. Možete li nam dati kakav savjet i dali da se preselimo i tada sačekamo okončanje postupka koje je ona navodno pokrenula pred sudom. Medjutim i nakon mjesec i po dana od njene informacije da je njen odvjetnik pokrenuo nekakav spor mi nemamo nikakavih informacija o tome, tj. nije nama a niti nasoj odvjetnici ništa stizalo. molim vas savjet , bilo što.......:cita:
  2. Da , naravno da ne selimo na drugu polutku , selimo se samo 60 kilometara udaljeno mjesto. Susreti s majkom će uvijek biti omogućeni. A po njezinoj zadnjoj izjavi ona bi dvoje djece ostavila sebi a dijete s posebnim potrebama preselila u ustanovu ,gdje bi to za djecu bio psihički kolaps, pogotovo za dijete s posebnim potrebama.
  3. Postovanje, meni kao ocu je sud dodijelio skrnistvo nad troje maloljetne djece od kojih je jedno dijete s posebnim potrebama. Majka je na pocetku izjavila da ce ih ostaviti meni a nakon toga se predoislila i "borila" se za njih. sad nakon skoro 3 godine od njenog odlaska i 2 i po godine povlacenja po sudu pronasao saam osobu s kojom zivim i koja je moja suputnica u zivotu. Problem nastaje nedavno kad sam za djete s posebnim potrebama pokrenuo adekvatnu skrb koju njegova majka nije provodila ( CZSS to zna) i zbog toga se moram preseliti u grda udaljen 60 km. Njihva majka izjavljuje da se tome protivi odlazi u CZSS i trazi izmjenu doluke o skrbnistvu. Dijete zeli poslati u ustanovu a drugo dvoje zeli uzeti sebi. Pomozite sto nam je ciniti jer ovu najmanju curicu nagovara da bude jako zlocesta i sad nas preko nje izludjuje. Dijete s posebnim potrebama ne zeli majku ni da vidi , a drugo se dijete preislja oko odlaska na druzenje kod nje. Vidljiv je da djeca pate a nitko ne zeli pomoc vec njoj daju da moze ucestvovati u svim odlukama. Molim vas pomozite
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija