Jump to content

Milan Miscevic

Korisnik
  • Broj objava

    6
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. kod nasa u Hrvatskoj je sada po novom zakonu zastara 10 godina,ukoliko je proslo toliko vremena,a vi niste u meduvremenu nista potpisivali,ili isli u banku,kako bi ste dogovorili s njima neku vrstu reprograma tj.vracanja duga,onda je to otislo u zastaru,ako ste ista potpisivali,ili dogovarali s bankom o otplati na rate ili slicno,onda ste po Hrvatskim zakonima primorani platiti sve dugove koje je vas otac imao,i jos nastale kamate.
  2. Molio bih vas da mi odgovorite kolikom dode mj.ili godisnje placanje radnog staza u rh ?????
  3. Najednostavnije bi ti bilo da ili da polozis tecaj,tj.prekvalifikaciju,ili prebacis firmu na nekoga tko ima steceno zanimanje,koje je potrebno.
  4. Trebao bi dobiti otpremninu kao radnik koji je dobio redovan otkaz,te radnik koji je bio vjeran 37 god.istoj firmi.,obratite se uredima tj,bilo kojem odvjetniku,jer imate pravo na besplatan pravni savjet,te s papirima probajte istjerati stvari na cistac.
  5. Molio bih vas da mi odgovorite koliko kosta mj,ili god.radnog staza ovdje kod nas u RH.Kako sam u Nizozemskoj molio bih da mi se javite s tocnim informacijama.ok.pozz:hvala:
  6. Ako sin prebacuje novac iz iste banke onda ne treba placati nista jer se radi o istoj banci samo je rijec o prebacivanju tj.transferu novca s jednog racuna na drugi. Ukoliko se placa western Unionom,ili nekim drigim nacinom onda se placa i PDV,te sve ono sto Banke naplacuju kao svoje usluge.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija