Jump to content

Tam23

Korisnik
  • Broj objava

    4
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Poštovani, molim pomoć vezanu uz punomoć- direktor u d.. kao jedini član uprave daje generalnu punomoć radniku za sve poslove koje obavlja uprava (u tom spektru poslova je trenutno najvažnije sklapanje ugovora) i punomoć je ovjerena kod javnog bilježnika. Ima li kakvih zapreka da taj radnik sklapa ugovore u ime tvrke u RH iako nije upisan u sudski registar? I zna li itko za istu situaciju ako je druga strana pravna osoba javnog prava iz BiH - dakle može li radnik sklopiti ugovor sa pravnom osobom iz BiH na temelju te punomoći. Zahvaljujem i lijep pozdrav svima!
  2. Pozdrav svima, molim Vas pomoć. Zaposlena sam u d.. iz ICT sektora. Društvo surađuje s drugim pravnim osobama ali ima bazu (adresar) svojih klijenata u kojima se nalaze privatne osobe iz tih firmi. Zanima me mora li društvo prijaviti Agenciji za zaštitu osobnih podataka svoju evidenciju. Zahvaljujem na odgovorima!
  3. Pozdrav,imam jedno pitanje: Radim u jednoj IT firmi preko studentskog ugovora, i sad bi oni mene nakon diplome uzeli preko mjere stručnog osposobljavanja ali je problem u tome što nemaju od prije pravnika u firmi koji bi mi bio mentor. E sad,piše da ako mentor ne zadovoljava kriterij kvalifikacije da mora imati 5 god.iskustva.. E sad, može li meni direktor biti mentor ako je on do sad obavljao pravne poslove u firmi i ako ne,postoji li neki način da oni mene svejdno zaposle preko te mjere a da mi mentor bude netko iz neke druge firme ili nešto treće. Hvala unaprijed
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija