Jump to content

alfist159

Korisnik
  • Broj objava

    13
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Nedavni posjetitelji profila

Prikaz nedavnih posjetitelja je isključen i nije prikazan drugim korisnicima.

  1. Pozdrav. Sudac kaze 600 kn kazne. To je i vise nego odlicno s obzirom na sve. Kroz koliko mogu ocekivati kaznu da ce mi doci?
  2. E super hvala vam na svemu bili ste od velike pomoći. Nakon suđenja ću napisati kakav je ishod bio.
  3. Najvise mi odgovara da se pojavim tamo jer onda mogu u svoju obranu izreci i kako sam onemogucen zaposlit se radi zdravstvenih razloga, pokazat mu medicinsku dokumentaciju ako je to moguce i tako iznjeti sve sto ide u moju obranu u zivo. U slucaju da je taj dan operacija pa ne mogu doci tad cu se odluciti za pisanj obranu. Ako bude ova druga varijanta broj od suda mogu naci na internetu?
  4. Jos jednom hvala svima na pomoci i brzim odgovorima. Jucer mi je dosao poziv na prekrsajni sud i pise da trebam doci 25.10. Zanima me dali postoji kakva mogucnost u slucaju da sam ja odsutan tada da se branim putem pisma? Naime sutra sam trebao imati operaciju ramena ali je nazalost odgodena pa postoji mogucnost da ce me zvati u utorak. Ako me pozovu dali se tad mogu braniti pismom a ne pojavit se na sudu?
  5. Imam nekakvih nejasnoca pa ako mi mozete pomoci. 1. Sta znaci pn? 2. Dvojca prijatelja imali su slicnu situaciju kao ja (jedan par dana prije mene i drugi prije nekih 2 tjedna). Obojci su imal samo jedan joint kod sebe. Obojci je vec dosla kazna odnosno jednom je dosla kazna a drugom poziv na sud. Ja sam sad zabrinut zasto to meni jos nije doslo, dali to sad znaci da ce to ipak biti kazneni postupak ili ne? Hvala.
  6. Pozdrav. Imam još jedno pitanje. Ako sam ja uhvaćen s tim predmetom u Sisku a iz nekog drugog grada sam dali ću onda morati ići na prekršajni sud u Sisku ili u mom gradu?
  7. A jel oni imaju nekakav rok u kojem moraju psoalti tu prijavu na sud?
  8. Mene je najviše prepalo to što su mi rekli da ako nakon toga nebudem surađivao s njima, odnosno kad me nazovu ako im ne kažem šta oni hoće da će me prijaviti kazneno. Ali po svemu sudeđi više mi ne mogu ništa jer je već napisana prekršajna prijava.
  9. Hvala vam puno sad mi je mnogo lakše. Postavio sam se tako nisam htio biti bahat niti im proturjeciti ista priznao san krivicu rekao da je moje dobrovoljno im predao jos ta 2 jer bolje da im dam nego da sami nadu pa je valjda i ishod bio dobar po mene. Zahvaljujem vam na odvojenom vremenu i pomoci.
  10. Priča je ovakva. Bio sam vani s prijateljima i samo su se stvorili i nasli jedan kod mene jer smo mislili zapaliti, otišli su u auto pošto sam bio s autom i tamo mi našli još 2, ali međutim ja sam imao vagicu koja uopće nije bila moja samo sam je trebao prosljediti dalje. Međutim u stanici ja sam rekao da ta vagica nije moja i da sam je trebao samo donesti prijatelju. Oni je nisu stavili u zapisnik ali mi je oduzeta i nigdje ne piše da sam ja imamo tu vagu. Zbog te vagice se i cimam jer nebi mi trebalo sad da mi se sudi za kazneno djelo, dolaze upisi na faks koji naravno mogu upisati odličan sam učenik i to mi je sve sad jedan ogroman problem.
  11. Još samo jedno pitanje o necemu sto nisam razumio bas najbolje. U stanici su me držali 3 sata i rečeno mi je da ako budem surađivao to če biti prekršajna prijava i prekršajni postupak a u slučaju da ne budem surađivao to se sve prebacuje na kazneno djelo odnosno rekli su mi da će me optužiti da sam "diler" te će se tako postupati prema meni na sudu. Nije mi jasno dobio sam tu obavjest o počinjenom prekršaju, dali je to sad gotovo? Mogu li i dalje očekivati da to prepaste u kaznenu prijavu i da mi se tako sudi? Još jednom hvala na pomoći i brzim i jasnim odgovorima.
  12. Dobar dan. Prije otprilike tjedan dana krim policija je kod mene našla 3 paketića trave koji su bili za osobnu uporabu. Nisu mi htjeli reći hoće li to biti prekršajna prijava ili kaznena ali su mi dali obavjest na temelju članka 109.a stavka 1. prekršajnog zakona i potvrdu o privremenom oduzimanju predmeta. Sad me zanima kada ću ja saznati dali ću dobiti prekršajnu prijavu ili kaznu. Znam da me očekuje suđenje i to je to. Hvala na pomoći.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija