Jump to content

alma_mb1978@yahoo.com

Korisnik
  • Broj objava

    6
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Nedavni posjetitelji profila

Prikaz nedavnih posjetitelja je isključen i nije prikazan drugim korisnicima.

  1. Vec sam vam ja prije pisala o problemu koji imam....suprugu ce 31.07.2016.g biti 2/3 kazne od 24mj na koliko je osudjen 2006.g u Osijeku...u pritvoru je bio 1.g i 4 dana a sad je u Pozegi 4mj...znaci da zajedno sa pritvorom ima 16mj..kaznionica mu jos uvijek tj.od 5mj.nije odobrila izlaske u grad a kamoli da su odobrili vikende kuci...osudjen je zbog kaznenog djela iz cl.333 st.1..sjednica povjerenstva za uvjetni otpust je 19.09.2016...moje pitanje glasi:da li je moguce da ga puste na uvjet na toj sjednici u 9.mj....suprug ce pisati zamolbu putem ksznionice iako njegova referentica kaze da za njega nema sta napisati!!!! Da li je moguce da za 4.mj.nema sta napisati o njemu??? Radi u metalcu tamo od prvog tjedna kako je dosao inace je miran i radisan....da li da pise zamolbu ili ne pomozite mi molim Vas pocinjem luditi zbog svega toga!!! Imamo 5-ero mldb.djece i zivimo na rubu siromastva!!! Pomozite mi s odgovorom sto da ucinimo s tom zamolbom!!!
  2. Postovani...jedno pitanje...da li unucad imaju pravo nasljedstva ako nema djedove oporuke??? Prije 3mj mi je djed umro...od imovine ima dva devizna racuna na stednji i jedan kunski racun...ostavinska je bila ovaj mjesec a djed ima dvoje djece(tata i tetka)...tetka je djeda dobrano iscjedila tako i tata...sad i ovo sto je ostalo kazu da se dijeli na njih dvoje da ne povjerujes???? Djed je prodao kucu u kojoj sam i ja zivjela do te prodaje...mene zanima da li ja imam zakonsko pravo djelidbe ovoga sto je ostalo????
  3. Jedno pitanje...31.07.2016g mom ce suprugu biti 2/3 odsluzene kazne zatvora,osudjen je po starom zakonu tj.2006g.....povjerenstvo za uvjetni otpust se sastaje 19.09.2016g muz ce svakako pisati zamolbu preko kaznionice iako on tvrdi da nema sanse da ga puste u 9mj bas zbog toga sto je osudjen po stsrom zakonu....pitanje je da li postoji imalo nade da ga puste u 9mj???? Jos nije mu rijesena ni zamolba za izlaske u grad,zamolbu je pisao u 5mj...on tamo radi otkako je dosao u kaznionicu i ima vrlo zadovoljavajuce ocjene.....cemu da se nadam???? Pomozite mi sa odgovorom.....
  4. Vec sam ranije vam pisala za svog supruga koji je na izdrzavanju kazne zatvora u pozegi......tamo je vec skoro 3 mj.(04.07.2016g bit ce 3mj) odnosno bitce mu 15mj izdrzane kazner od 24mj....prije mjesec dana je podnio zahtjev za izlazak u grad i jos mu nije odobren pa me zanima koliko dugo traje proces odobravanja???? Zatvor je sam poslao upit za izvanzatvorske pogodnosti u centar za soc. skrb prije nego ke on podnio zahtjev za izlszak.....stogs jedno pitanje imam koliko dugo traje taj proces odobravanja???
  5. Koliko se dugo ceka za odobrenje izvanzavorskih pogodnosti tj izlazak u grad???

  6. Jedno pitanje......koliko se dugo ceka odobrenje za izlazak u grad tj. odobrenje izvanzstvorskih pogodnosti???
  7. Pozdrav...imam jedno pitanje...suprug mi je na izdrzavanju kazne u pozegi vec 2mj....osudjen je 2006g na 2g zatvora a toga je 1g i 4dana proveo u istraznom zatvoru u osijeku...imamo 5 mldb djece da li mi mozete reci kada bi on mogao podnijeti zajtvjev za uvjetni otpust??? Ja sam poslala u ministarstvo pravosudja zamolbu za pomilovanjem ali se ne nadam brzom rjesavanju...i jos jedno pitanje kada bi mogao dobiti izlazak kuci??? On tamo radi vec 1,5mj i ocjene su mu vrlo zadovoljavajuce...
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija