Jump to content

Lenos

Korisnik
  • Broj objava

    12
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Sve što je Lenos objavio

  1. Rastavljen sam i bivša supruga i ja dijelimo kuću1/2,međutim ja radim 150km od kuće pa samim tim živim na "dvije" adrese imamo dva sina,maloljetnog i punoljetnog koji studira.Ona ima skrbništvo nad mlađim djetetom i ja uredno plačam alimentaciju.Međutim sada i ona odlazi živjeti u drugi grad a djeca ostaju živjeti u obiteljskoj kući.Treba li i ona plačati alimentaciju,treba li sudjelovati u školovanju starijeg djeteta i na koji način se to rješava
  2. Supruga mi ima ovrhu desetak godina od HRT-a i T-com,nezaposlena je. Dok je radila imala je zaštičen račun i nešto malo joj je skidalo za naplatu. Postoji li mogučnost zatražiti apsolutnu zastaru i kako se to radi(kome se obratiti). Hvala!
  3. Supruga mi ima ovrhu desetak godina od HRT-a i T-com,nezaposlena je. Dok je radila imala je zaštičen račun i nešto malo joj je skidalo za naplatu. Postoji li mogučnost zatražiti apsolutnu zastaru i kako se to radi(kome se obratiti). Hvala!
  4. Lenos

    Uvreda

    Molim za savjet: Meni poznata osoba(sumještanin) izvrijeđala me na plaži(nisam dopustio vezivnje brodice na moj vez koji formalno pravno nije moj ali kako smo gradili sami mještani svatko ima vez). Salve uvreda u stilu Zdravka Mamića:kretenu,idijote, nemaš ništa u glavi, majmune,ti si nitko i ništa....... trajalo je to nekoliko minuta. Treba li mi odvjetnik? Kolike su šanse da dobijem spor? Napominjem da nisam uputio niti jednu nedoličnu riječ dotičnom gospodinu samo sam fizički sjeo na vez i nisam se htio pomaknuti. Hvala
  5. Oprostite na oduzetom vremenu Nisam znao gdje mi je taj poziv i kad je poslan Hvala,Hvala
  6. Puno Hvala, Na moju žalost upravo sam platio porez. Prvu obavjest na koju sam se oglušio poslali su 2014.g.tako da nema zastare ukoliko sam dobro shvatio.
  7. Hvala, Mogu li me kazniti zbog neprijavljivanja porezne obveze ukoliko se ustanovi zastara
  8. Sklopio sam ugovor o dosmrtnom uzdržavanju sa tatom u i dobio sam nekretninu.Ugovor je potpisan 16.01. 2012.g. 27.06.2016.g stiglo mi je riješenje za porez.Mogu li tražiti zastaru?
  9. Treba mi odvjetnik za porezni dug u Zadru
  10. Poštovani, Dug mi se sastoji od: 1.-Doh.go.prijave 2.-MO-II-rješ.PU 3.-MO-rješenje PU 4.-ZO-rješenje PU 5.-ZO-zaš.rje.PU Pitanje: 1.Na koju stavke mogu tražiti zastaru? 2.Mogu li tražiti otpis kamata? 3.Koji su mi obrasci potrebni za sve to? Hvala!
  11. Na koji način mogu zatražiti zastaru poreznog duga nastalog dok sam imao obrt
  12. Mogu li izbjeći porez na nekretninu stečenu ugovorom o dosmrtnom uzdržavanju ako mi je to prva nekretnina
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija