Jump to content

iravlic

Korisnik
  • Broj objava

    3
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Ma nije nas htio ni saslušati, niti je došao utvrditi događaj, nego ispisati kaznu. Nakon toga mama nije dala osobnu. Sve mi je to tako nategnuto, niti je utvrđeno vlasništvo, dali je životinja čipirana, cjepljena. što se uopće dogodilo... hvala na odgovoru..
  2. Znači ja mogu telefonom prijaviti i reći bilo što, a oni će na temelju toga kazniti nekoga bez provjere? Isto tako ja mogu reći da to nije bio naš pas i da je bio zatvoren u boksu. Šta to onda znači njena riječ protiv naše? I dali ja mogu prijaviti komunalnom redaru da zečevi hodaju okolo?
  3. Pozdrav svima i hvala unaprijed na pomoći. Mama ima hrvatskog ovčara koji se slobodno kreće u ograđenom dvorištu. Prvi susjedi su nabavili kunića kojeg su pustili u dvorište, te im je nakon nekog vremena pobjegao i nije se više vraćao, već se zavlačio u kanal u susjednom školskom dvorištu. Mjesecima je izluđivao psa koji je lajao na njega dok je ovaj sjedio uz ogradu. Kunić se hranio po tuđim vrtovima, kako moje mame tako i ostalih susjeda, te pravio štetu. Oni su mu čak odnosili hranu u školsko dvorište, pa su se i štakori počeli skupljati. Nakon nekog vremena kunić je valjda uginuo, a oni su nabavili još dva. Mama ih je zamolila da ih drže pod nadzorom u svom dvorištu jer nije željela da pas neprestano laje. Kunići su i dalje izlazili iz dvorišta, te je pas jučer preskočio ogradu i dohvatio jednog ispred mamine ograde. Navečer u 21:00 sat mami dolazi policajac i govori joj da ju je došao kazniti i to na temelju jedne telefonske prijave. Znači bez provjere informacija, bez službene izjave i susjeda i mame. Izrazito bezobrazan, nije htio ni saslušati što se dogodilo. Mama odbija dati osobnu i uopće daljni razgovor. Moje dijete od 4 godine vrišti, jer je policajac rekao da je došao kazniti baku. Policajac sjeda u kombi i zove nadređenog i po priči shvaćam da je susjeda rekla da je pas ušao u njihovo dvorište i zaklao kunića, da mama ne želi dati osobnu. Govori nam da je mora kazniti i da će sad otići do susjede uzeti izjavu. Ne odlazi kod susjede već kaže da će napraviti bilješke i odlazi bez pozdrava. Zanima me što dalje možemo očekivati i dali može samo mamu kazniti zbog toga što je pas bio bez nadzora na javnoj površini, a da ne kazni i susjedu čiji je kućni ljubimac također bio bez nadzora, a u odluci grada i županije se navode kućni ljubimci da ne smiju biti bez nadzora, a ne samo psi.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija