Jump to content

Max Cady

Korisnik
  • Broj objava

    6
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Hvala vam dečki, hvala na vašem vremenu, probat ću preko nadređenih ukazati na ovakvo ponašanje. Samo još ovo, traženjem ne krši zakon, ali kako mu nisam dao šifru diskreditira me pred nadređenim, tu je poveznica.
  2. Taj kolega nije rukovoditelj, jednakog je statusa kao i ja. Svatko ima svoje šifre, ali svatko ima svoje stranke, ulaskom se vidi moj rad, vide se moja zaduženja, kao i podaci o strankama. On svojim olajavanjem diskreditira mene kod nadređenih i zato bih želio da ov dobije jednu drugačiju "notu", jer mislim da svojim traženjem čini kazneno djelo.
  3. Pozdrav, kolega na poslu mi je tražio korisničko ime i zaporku sa kojom ulazim u aplikaciju koja mi služi za obavljanje posla. Kada sam to odbio počeo je pisati nadležnma kako nisam obavio posao, kako zbog mene posao nije obavljen, to ne prestaje. Interesira me pred kim mogu podići tužbu za ovakvo ponašanje kolege (sud ili služba u kojoj radim), gdje mogu naći nešto više o svojim pravima u ovom slučaju? Kako se uopće tretira traženje drugog kolege da mu predam svoju službenu zaporku i korisničko ime? Zahvalan bih bio za bilo koju informaciju koja bi mi mogla pomoći.
  4. Ne znam je li podnesena kaznena prijava, mislim da nije. Gospodin je prijavio prijetnju prstom, ništa više, da sam prijeteći prstom pokazao prema njemu. Mogu li ja zbog uznemiravanja ili nekog drugog pravno utemeljenog razloga tužiti gospodina koji me je prijavio policiji, jer ne postoje svjedoci, niti sam ja bio na tom mjestu? Hvala Vam što se trudite pomoći mi.
  5. mogu li podnijeti i kakvu tužbu protiv osobe koja me je lažno prijavila policiji za prijetnju? Iz policije su me samo kontaktirali telefonom i pitali, je li istina da sam tom gospodinu prijetio prstom i ništa više. Je li to dovoljno da podnesem prijavu sudu protiv te osobe? Hvala.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija