Jump to content

Ljudem

Korisnik
  • Broj objava

    3
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Vlasnik sam prostora iznad mojeg stana(na vrhu više-stambene zgrade) koji se nalazi iznad mojeg stana i otvorom se nastavlja na pod-krovni prostor (također iznad mojeg stana) koji bih htio otvoriti i pretvoriti u terasu. Dakle otvoriti krov. Zanima me je li se tko susreo s takovim problemom i koji je postupak za dobivanje građevinske dozvole. Unaprijed hvala: ljudem@gmail.com Ljudevit Emić
  2. Ubili ste mi dan. Makar je i meni ta prića tako nekako mirisala, ali sam se nadao da postoji i neka druga varijanta. Izgleda da ću morati odustati od tog ljepotana, a čovjek neka ga razreže i neka se grije barem dio zime. Hvala vam na odgovoru. Lujo iz Zagreba.
  3. Naletio sam kod jednog čovjeka u šupi na, gliser koji je pred dobrih 30 ak godina ostavio neki stranac i više se nikada nije javio. Gliser je u fantastičnom stanju i već spada u oldtajmere. Želio bih ga se domoći, ali je nemoguće nači vlasnike radi papira. Postoji li ikakva šansa da ga se domognem. Normalno na legalan način. Svaka pomoć je dobrodošla. Ljudevit.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija