Jump to content

mare777

Korisnik
  • Broj objava

    6
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Hvala, radi se o računovodstvu, nema natječaja. Kolegica je prije 12 godina išla u mirovinu i ja sam premještena. Nakon 5 godina je raspisan natječaj za isto radno mjesto za koje i ja imam ugovor. Nakon nekog vremena ta je osoba poslana kod mene na obuku kako bi mogli na GO i ne daj Bože bolovanje. Na dugotrajno bolovanje je završila ta osoba, a ja sam radila oba posla. U korona krizi su toj osobi dali ugovor, naravno tajno. Ja sam i dalje nastavila raditi na istom mjestu bez ugovora i povećanja plaće.
  2. Pozdrav, Već duži niz godina radim na radnom mjestu koje je više plaćenog od onoga koji imam ugovorom. Radim u državnoj tvrtki i dovedena je osoba na to radno mjesto koju sam ja obučavala i ta osoba je dobila ugovor, a ja ne iako i dalje radim na tome radnom mjestu. Molim savjet
  3. Trajne. A, koja bi razlika bila da je privremeno?
  4. Pozdrav, zanima me slučaj premještaja radnika s nižeg radnog mjesta na više (bolje plaćeni). Ukoliko, poslodavac radnika odluči radnika na zahtjevniji i u sistematizaciji bolje plaćen posao u kojem roku mu je dužan promijeniti uvjete ugovora?
  5. Trebam pomoć, imamo tvrtku koja se bavi uglavnom trgovinom, a reg. smo i za čišćenje i krenuli smo i u taj posao. Zanima me, treba li imati kakav popis sredstava za čišćenje. Radi se o putničkim brodovima.Hvala.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija