Jump to content

upomoc!!!

Korisnik
  • Broj objava

    25
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Nedavni posjetitelji profila

Prikaz nedavnih posjetitelja je isključen i nije prikazan drugim korisnicima.

  1. Moja greska, nisam objasnio o cemu je tocno rijec.. Naime nisam pod ovrhom trenutno, ali postoji mogucnost da agencija pokusa ovrsiti nekretninu,pa me zanima da li u ovom slucaju tece zastara.
  2. Znaci produzuje se za razdoblje moratorija?
  3. Neznam da li ima otvorena tema pa cu probati tu.. S obzirom na moratorij, kakvobje stanje s zastarom, tece dalje ili se produzuje za razdoblje moratorija?
  4. ako stupa u isti polozaj ,zasto se onda prekida zastara? ali,ajde,da sad ne idemo u neke krajnosti,jasno mi je kako stvari stoje,pa zahvaljujem svima na odgovorima...
  5. ovo zvuci kao da su si banke javni biljeznici itd sami pisali ovrsni zakon...samo,po tome bi onda i jatrebao imati uvid za koliko je otkupljen dug,i EOS bi imao pravo ovrsiti samo novcana sredstva kao sto je bilo navedeno u ugovoru sa karticarskom kucom...Ali znam da to u hr nije moguce...
  6. Kako nije novi postupak ako je sad drugi ovrsitelj? Kako mislite da nema govora o zastari, jer je zastarni rok prekinut pokušajem ovrhovoditelja da se naplati?Pa prijasnji ovrhovoditelj se nije uspio naplatiti, skinuta je ovrha, a eos se jos nije ni pokusao naplatiti...
  7. Ako eos pokrece ovrhu na novo, pa zar to onda ne podlijeze novim izmjenama? Nije li po tome onda i zastara blizu?
  8. Hm to bas i nisu dobre vijesti... A to sto je na kucu jos upisana hipoteka i sto pola stoji na suprugu? To ima kakvog utjecaja?
  9. Negdje oko 2011 ili 2012 je pokrenuta ovrha od karicarske kuce na novcana sredstva. Pokrenuta je ovrha radi 55000, - kn duga.
  10. Karticarska kuca je pokrenula ovrhu na novcana sredstva, ali je u meduvremenu ovrha skinuta i racun je zatvoren. U hr nemam primanja. Dug je bio 55000 a eos potrazuje 99000 plus kamate. Nekretnina je jedina, vrijednosti oko 100 000 eura.
  11. Pozdrav svima, dobio sam od EOSa opomenu gdje me pozivaju da u par dana uplatim 3000,-kn ili ce u suprotnom napraviti provjeru mojih pokretnina i nekretnina putem javnih registra te pokrenuti ovrsni postupak. Radi se o dugu na kartici ,koji je karticarska kuca prodala EOSu. Na tekuci sam imao ovrhu,koja je ukinuta,tekuci racun je zatvoren. Kuca stoji pola na mene,pola na suprugu i jos je hipoteka na njoj mada je kredit otplacen.Hipoteku namjerno nisam isao otpisati jer nekako imam osjecaj da ce tako teze doci do ovrhe.Ili se varam? Posto se radi o jedinoj nekretnini,mogu li oni tu nekretninu ovrsiti? Molim za savjet,sto mi je dalje ciniti i kako postupiti ako dode do ovrhe? Hvala
  12. Mislio sam na tekuci racun i na Fini nema ovrhe.
  13. Stvar je u tome sto je ovrha skinuta, ja sam taj racun i zatvorio.
  14. Pozdrav, Dobio sam dopis od EOS u kojem mi nude nagodbu i jednkratno placanje svote koja je priblizna glavnici duga. S obzirom da od duga ne bjezim pokusat cu to podmiriti. S njima komuniciram samo mailom, pa sam im napisao da cu pokusati to platiti. Sad me traze moje podatke, ime i prezime i OIB. Pretpostavljam da to sve vec imaju, zasto sad opet traze? Pokretanje nove ovrhe?
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija