Jump to content

atomic95

Korisnik
 • Broj objava

  172
 • registrirao se

 • Zadnja posjeta

 1. Prijava DORH-u

  Inace, sizofrenija je okolnost koja iskljucuje krivnju, no koncetriraje se na vojnikinju potencijalnu. To u vojsku ne smije.
 2. Prijava DORH-u

  Koja čudna situacija, jao...užas..zna se dogoditi da se prijavi prekršajno TTO, onda prekršajni sud donese odbijajuću presudu jer DORH obicno posalje dopis da ce biti kazneno gonjeno. Sve je ovo konfuzno, a i lijecnica bi trebala odgovarati, barem disciplinski. Uzeo bih odvjetnika na vasem mjestu, vidite u Dorhu sto ce vam reci..to sucevo objasnjenje u svezi vojske je skandalozno. I je li u prekrsajnom postupku izveden dokaz o vasim ozlijedama, jel to prilozeno u spis?
 3. Prijava DORH-u

  Ako su vam klasificirane TEŠKE ozlijede, necete moci povuci prijavu. I da, ona nece moci u vojsku dok god se vodi postupak. Samo je meni cudno da je policija tesku ozlijedu prijavila prekrsajno. Cak i kad postoje dvojbe, prijavi se kazneno, pa dorh preinaci.. kakve su vase ozlijede? I one moraju biti prvo privedene u policiju pa na.dorh itd
 4. pao drugi put

  Poziv će biti i na oglasnoj ploči ako ga ne nitko ne primi. Stoga, ako odeš na sezonski rad, prati oglasnu ploču da te pozovu, te kad preuzmeš poziv, pošalji pisanu obranu. Kako ti je rečeno, možda ni ne dođeš na red prije jeseni.
 5. Teška tjelesna ozljeda

  U tom slučaju vi biste bili ovlašteni tužitelj, a kazna za laku ozlijedu je do godine dana, teško bi vam to prošlo kad bi samo sve pokretali, ne znam ni kakvi su vam dokazi na raspolaganju i svjedoci, mozda je najsvrhovitije pokretanje prekrsajnog postupka za jrm, da ne produ nekaznjeno..
 6. nevijo

  Voziti trijezan je svakako najbolje rjesenje za buducnost.
 7. Teška tjelesna ozljeda

  Ništa od privatne tužbe, ne isplati se po mom mišljenju. Je li išla prekršajna prijava za remećenje javnog reda i mira?
 8. Nametljivo ponasanje - teorija,praksa

  I nema zatvora na 48 sati. Bez straha, valjda smo napokon došli do te razine kao država da rođaci ne određivaju zatvore. Nije sve tako jednostavno, u ovom slučaju vi niste napravili ništa loše, prijaviti za nešto vas može svatko, ali ne prolazi svaka prijava baš tako lako, čim prijeti sa time, savjetujem vam da više ne kontaktirate i da idete dalje.
 9. Optuzena za kradju u Nemackoj

  Ja bih se obratio matičnom veleposlanstvu.
 10. Molim pomoć!

  Da, prijetnja. Kod protupravne naplate mora biti naplaćeno, sto ovdje nije slucaj. Javite sto je bilo u policiji i spomenite potencijalne svjedoke, odnosno bliske osobe koje navodite..
 11. Molim pomoć!

  Može se raditi o prijetnji ili protupravnoj naplati. Obratite se policiji. To je u ovom slučaju jedino ispravno.
 12. Uvreda preko Facebooka

  Tocno to, ne tribate se brinut. Glupost. Da, moguca je, ali eto... Bez brige
 13. Prekrsajni postupak od HDS-a

  Nećete sigurno ići u zatvor. Odazovite se na ročište i recite onako kako je. Pogotovo ako je prvi prekršaj u pitanju. Nije to ništa strašno. Rehabilitacija nastupa nakon tri godine od pravomoćne presude. Stoga, vama je u interesu da se što prije sve završi i okonča, kako bi vam i rehabilitacija nastupila ranije. Također, glede rehabilitacije, nakon proteka tog vremena smatrate se neosuđivanim i prekršaj neće biti vidljiv u službenim evidencijama, a briše se po službenoj dužnosti. Sukladno odredbama prekršajnog zakona, novčana kazna vam se może zamiieniti radom za opće dobro ako je veća od 2000kn i ako je od pokušaja prisilne naplate prošlo dvije godine. Dalek je vama put do zatvora, stignete to platiti..
 14. Svađa sa susjedima

  Tako je. Prijavite svaki put ako treba. Nitko nema pravog nikoga vrijeđati ni nazivati pogrdnim imenima. Danas si ljudi svašta daju za pravo.
 15. Uvreda preko Facebooka

  Pa ništa. Neće vas tužiti. To je glupost. Cijela ta situacija što ste opisali.
×