Jump to content

brunoo

Korisnik
  • Broj objava

    9
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Evo mene opet. Pitanje je kako jos nisam platio kaznu, jbg bezparica, jeli mi se na kaznu zaracunava ikakva kamata?
  2. Druže, toliko si mi pomoga da ako se ikad upoznamo placam ti pice (ili deset njih)
  3. Evo mene opet, dakle, našao sam posao, i traže mi pptvrdu o nekažnjavanju, a kaznu platio nisam jer trenutno nemam novaca za platit, pa mi je sad problem hoću li moć dobit potvrdu?
  4. Sto se tice vozacke, trebao bih polozit u roku mjesec dana, sto placa otac, a ni on ni mater neznaju za ovaj incident, a zelim da doznaju, te me zanima hocu li moc napravit vozacku, pa zaradit za platit kaznu, jer mi poznaniku ne zele dat da napravi dozvolu zbog neplacenih kazni (ima i prometnih i raznih kazni)
  5. obecao sam javiti kako je proslo, uglavnom oderdilo mi je novcanu kaznu od 1800 kuna, ali mi je odbilo zadrzavanje u pritvoru 300 kuna te 200 kuna sudskih troskova. sad me zanima hocu li moci podignuti vozacku dozvolu bz da sam platio kaznu, jer trenutno nemam novaca za platit kaznu jer prioritetnije mi je doc do dozvole jer tako mogu doc i do novaca za platit kaznu?
  6. ok hvala vam na informaciji. prenjet cu rezultat kad se sve rijesi
  7. trenutacno nisam kod kuce, pa vam ne mogu tocno reci sto od papira imam, ali mislim da je to potvrda o oduzimanju i nesto drugo( mogu vam kasnije kad dođem kuci poslat sto imam od papira) a u postaji mi je reklo da ide "optužni" me zanima sta to znaci ako moze odgovor
  8. ok, hvala koliku kaznu mogu ocekivati s obzirom na to da mi je ovo prvi prekrsaj te da imam medicinsku dokumentaciju o problemu za koji se u inozemstvu koristi kanabis za smirivanje simptoma? jeli se to priznaje kao olakotna okolnost?
  9. Poštovani korisnici, zbog posjedovanja male količine nedozvoljene supstance (kanabisa) priveden sam i napisana mi je prekršajna prijava. U policijskom zapisniku se napisano je da je pronađena u PVC vrečici ukupne težine od 1 gram, iako je PEHD vrečica pa me zanima jeli se mogu na to pozvati na sudu na pogrešku u zapisniku i hoće li to imati ikakve veze na odluku suda na ročištu? unaprijed hvala na odgovoru.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija