Jump to content

blackeagle

Korisnik
  • Broj objava

    3
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. http://image.prntscr.com/image/110dea88dfae482f97e8d3f0bf12149d.png Jel ovo parking od carine ili od koga? I jel se može tu parkirat auto i pješke prijeći granica? S obzirom da je pijaca odmah kod granice, jel ima kakvih komplikacija pri prelasku granice pješke, i jel se smije tenisice unijeti u hr, pješke u vrećicama, jel pregledavaju strože nego aute ili? I kaj s krivotvorenom robom, kopijama, tenisicama s pijace itd, jel šalju na provjeravanje jel orginal, kakve kazne pišu ak se proba prijeći s krivotvorenom robom itd?
  2. Registrirano i osigurano je, vozacku svoju imam, prometna je na tatu koji je na istoj adresi, ista kuca.. Znaci za to kaj nije na mene neg tatu auto ne mogu zafrkavat? A kakav zeleni karton?
  3. Znači išo bi u bosnu u kupovinu, tenisice i takve stvari, ali auto nije registriran na mene nego na tatu, ista adresa, samo je tatin auto znači... Jel bi imao ja kakvih problema ak bi me zaustavili tam pošto nije auto u mojem vlasništvu? Ak nebi moglo biti problema onda bi još zamolio ako ima ko, da preporuči gdje bi bilo najbolje otić u bosnu, krenulo bi se od karlovca pa da nije predaleko od tamo..
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija