Jump to content

wrritteer

Korisnik
  • Broj objava

    276
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  • Osvojio dana

    2

wrritteer je na 11. svibnja 2018 zadnji put osvojio dan.

Posjetitelji rado čitaju što wrritteer objavi!

Nedavni posjetitelji profila

Prikaz nedavnih posjetitelja je isključen i nije prikazan drugim korisnicima.

  1. Nema problema. Odoh ja , ionako je forum privatiziran , daleko od onoga što je bio prijašnjih godina. Čim se nekome ukaže na netočnu tvrdnju odmah krenu inbox poruke da ja vrijeđam. Adio.
  2. Kakve to veze ima sa ovom temom? Neke banke traže "administrativnu zabranu" a neke ne..poslovna odluka banke. Isto tako mogu i ja vama dati link na stranice par banaka gdje u uvjetima za dobivanje kredita piše upravo to što sam rekao? Potrebno? Ovdje je na početku teme rečeno da se radi o "administrativnoj zabrani".
  3. Nego temeljem čega? Bespotrebno komplicirate , od početka je jasno da ako se kredit susteže po "administrativnoj zabrani" koja ne postoji u ovršnom zakonu već postoji javno ovjerovljena izjava o zapljeni po pristanku dužnik ( što je za vas izgleda vrlo bitno ). Uglavnom, jedna te ista stvar. Banke to rade godinama, ima učinak ovršne isprave, putem nje se naplaćuje od prve rate kredita i ne mora se kasniti ili ne plaćati da bi se ustega provodila putem te zabrane kao što vi tvrdite. To nije osiguranje kredita već dozvola u zapljeni primanja koja ima prednosni red koji se regulira datumom dolaska kod poslodavca ( u slučaju da ih ima više ).
  4. Je. Sigurno si je banka dozvolila aljkavost i nije se osigurala da bude prva u redu naplate na plaći. Pa nije to RTV pretplata da će ići trajnim nalogom...
  5. Pregovarajte. Vole umanjiti dug ako se ide na jednokratnu otplatu. Isto tako možete dogovoriti i otplatu na rate a da vas ne blokiraju.
  6. Ne vidim odgovor. A vjerujem i mnogi drugi. Za pokretača teme: Ako imate administrativnu zabranu na plaći za kredit, svi ostali idu na čekanje, nitko ne može upasti na red prije kredita.
  7. Sad kao ne znate što je to Ako ne želite odgovoriti, napišite tako.
  8. Zar administrativna zabrana nema svojstvo ovršne isprave?
  9. Sa ovime oprezno, moguća je zastara, banci ništa ne znači 50 eura, to je modus operandi mnogih vjerovnika čija su potraživanja otišla u zastaru, nagovaraju dužnika da uplati bilo što i time prekine zastaru. Ne kažem da je i ovdje to slučaj ali nije nemoguće.
  10. Malo kreativnosti...kada ih kontaktirate, predstavite se kao majka
  11. Pa založno pravo prati nekretninu a ne vlasnika...iako se opterećena nekretnina može prodati, to založno pravo se ne briše činom prodaje.
  12. Tema ide a promaknulo nam je osnovno. Da li je ovo podebljano točno, tj. da li se ovrha naplaćivala putem fine jer ako da, vjerovatno nema zastare...
  13. Ja ne mislim da je ovo aktivno opstruiranje. Znači, silom zakona netko je pred mene stavio izbor, da slobodno odlučim. Ja nisam inicirao taj proces niti bilo kojom radnjom utjecao na pokretanje istoga.
  14. Da skratimo i pojednostavnimo priču: "Odričem se nasljedstva u potpunosti" - nitko vam ništa ne može. "Odričem se nasljedstva u ime sina,babe,strica,psa,xy"- podložni ste svim vrstama ovrhe i sudskim procesima.
  15. Kako su to uspjeli? Iskapčaju već za 2-3 neplaćena računa po 300tinjak kn....
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija