Jump to content

tiinnas

Korisnik
  • Broj objava

    3
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Hvala vam na odgovorima. Javila sam se u ured za prosvjetu i sad čekam da vidim što će oni odlučiti.. Još mi jedna stvar nije jasna-funkcioniranje samog ureda.Svojedobno su se tamo izjasnili da su oni meni dužni naći samo tri sata u nastavi koje sam izglubila i ni sat više.To mi nije jasno jer kolko ću ja to morati čekati da netko raspiše natječaj za točno tolko sati koje sam ja izgubila?!A u protekle tri godine otkako sam kod njih evidentirana nisu mi ni jednom ponudili nikakav posao a natječaji su se raspisivani..Ispada da to što si tehnološki višak nikome ništa ne znači..
  2. Hvala na odgovoru.. Zanima me još jedno..ukoliko se nitko drugi od tehnoloških viškova ne javi za taj posao,da li su oni dužni zaposliti mene bez natječaja ili to što sam višak mogu zanemariti pa raspisat regularni natječaj? Kalkuliram na to kad bi mi vratili mojih 3 sata bez natječaja onda bi imala pravo i nadopunu satnice po kolektivnom ugovoru bez natječaja..
  3. Molim hitno pomoć. U jednoj osnovnoj školi sam bila zaposlena na neodređeno radno vrijeme 3h tjedno i 2013. sam proglašena tehnološkim viškom.Sad ta ista škola traži radnika na puno radno vrijeme jer je bivši kolega otišao u mirovinu.Zanima me da li ja ostvarujem kakvu prednost pri zapošljavanju pred drugim tehnološkim viškovima jer se radi o istom poslodavcu kod kojeg sam i bila proglašena viškom?!
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija