Jump to content

Dalmatinci

Korisnik
  • Broj objava

    5
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Nedavni posjetitelji profila

Prikaz nedavnih posjetitelja je isključen i nije prikazan drugim korisnicima.

  1. Je li ga potrebno solemnizirat ili je bitna samo ovjera potpisa? Hoće li Ugovor biti ništetan ako se ne solemnizira? Ima li pravnu osnovu ako se samo ovjeri potpis daroprimatelja kod javnog bilježnika ili je ipak najbolje i solemnizirat ga radi veće sigurnosti daroprimatelja?
  2. Hvala Vam lijepa na informaciji, zvali su javnog bilježnika i on im je rekao da moraju biti svi troje prisutni i majka (darovatelj ) i oba sina ( daroprimatelji )...... Malo čudno, jer se ipak ovjerava potpis darovatelja i on je jako bitan u ovoj ulozi, a ne daroprimatelji.
  3. Hvala Vam, ali me zanima moramo li biti svo troje prisutni (majka i 2 sina) kod javnog bilježnika ili je dovoljno majka i jedan sin da budu s tim da ovaj drugi sin koji neće biti će taj Ugovor potpisat i dati majci i bratu?
  4. Hvala Vam, ali me zanima moramo li biti svo troje prisutni (majka i 2 sina) kod javnog bilježnika ili je dovoljno majka i jedan sin da budu s tim da ovaj drugi sin koji neće biti će taj Ugovor potpisat i dati majci i bratu?

    1. drot13

      drot13

      Odgovor trebaš ostaviti u temi, a ne u profilu. Tu ti to neće vidjeti oni koji idu na temu...

    2. Dalmatinci
  5. Hvala Vam lijepa na odgovoru, znate li kolika je cijena javnog bilježnika za ovjereni potpis od darovatelja, tko nosi potpisani darovni ugovor u zemljišnoknjižni odjel i kod prebacivanja režija na daroprimatelje je li dovoljno da daroprimatelji pošalju Hep-u, Vodoopskrbi itd.....kopirani Ugovor o darovanju ili se to automatski prebacuje?
  6. Poštovani, kad se sklopi Ugovor o darovanju s roditeljem koji je vlasnik stana i kad se ide kod javnog bilježnika na ovjeru potpisa je li moraju biti svi prisutni kod javnog bilježnika: majka i dva sina ili je dovoljno da jedan sin potpiše prije Ugovor i da svom bratu fotokopiju svoje osobne iskaznice i drugi brat i majka odu kod javnog bilježnika. I kakva je procedura s PU i kasnije kod upisa u zemljišne knige.... Hvala.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija