Jump to content

deanpassari

Korisnik
  • Broj objava

    4
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Poslano je prije manje od tjedan dana . Takoder , da li je moguce zatraziti povalcenje putem e-mail (tako je i podnesena) s obzirom da se to moze vec danas napravit a sto prije se posalje to su vece sanse da zaprime prije nego ude u mjesecni plan rada ?I samo za kraj ako imate savjet sto bi bilo najbolje navesti kao razlog povlacenja ?Hvala na pomoci .
  2. Pa da pretpostavljam ,njima je podnesena prijava.Kolko znam oni djeluju po sluzbenoj duznosti tak da se ne moze povuc samo tako , ali da li je moguce uz neki dobar razlog na primjer da je podnositelj naknadno saznao da objekt nije bespravno sagraden ili da je krivi objekt naveden u prijavi ili nes slicno .
  3. Ukratko , mama je ne razmisljajuci podnijela prijavu ,medutim je naknadno je shvatila da mozda to nije najbolji nacin za rjesavanje medususjedskih odnosa s obzirom da je taj doticni susjed iznimno problematican te da je najbolje probat neki suptilniji pristup.Prijava je podnesena anonimno medutim gotovo 100% je sigurno da ce doticni znati tko je podnio pijavu. Radi se o bespravno izgradenom objektu na dijelu dvorista koje pripada stambenoj zgradi u kojoj zive i moja mama i doticni susjed. Stoga ,da li je ,ikako moguce povuci prijavu odnosno obustaviti postupak ?
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija