Jump to content

KeepingUp

Korisnik
  • Broj objava

    5
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Prema tome ne moze mi netko od ostalih nasljednika ostavljati barikade da se ne mogu negdje parkirati? S obzirom da je apsolutno sve na baki i didu i da cemo na kraju svi dobiti jednaki dio. Ali dok neko na papiru ne dobije da je bas to njegov dio gdje se ja parkiram, ja mogu tu parkirati?
  2. Jos jedno pitanje. S obzirom da ostavinska rasprava jos nije gotova, i da nitko nije vlasnik nicega a svi zivimo u istoj kuci, svak u svom stanu. Dali netko moze odredivati gdje se neko smi a gdje nesmi parkirati? I dali policija u slucaju dolaska tu moze nesto napraviti? Imamo veliki vrt koji se ne koristi, i koji ce se podjeliti na jednake djelove, dali se u ovom trenutku bilo tko od nas moze po njemu parkirati kako hoce?
  3. Zasto onda moja majka nakon smrti mog oca nema apsolutno nikakva prava? Mozete li mi to pojasniti? Zasto se samo ja smatram nasljednikom mog oca a ne i njegova supruga s kojom je bio u braku??
  4. Pozdrav. Nakon smrti moje bake i djeda ostala su 3 njihova sina i 1 kcer i ja kojoj je otac umro(takoder njihov sin). Kcer(moja teta)se odrekla svega. Zatim je jos jedan njihov sin umro. On je imao 2 djece i imao je djevojku. Na nasoj raspravi su se pojavila ta njegova djeca i odvketnica djevojke njihovog oca. Nasa rasprava je stavljena na celanje dok se ne procita oporuka mog strica koji je umro. Napominjem da je sve bilo na mom djedu i baki. Kako je onda nasa javna biljeznica mogla prekinuti nasa raspravu do daljnjeg, dok se ne procita oporuka mog strica koji nema nista? Dakako, proslo je 6 mjeseci i ta njegova djeca i djevojka su isli procitati tu oporuku, i tamo im je receno da se nista ne moze uciniti dok se ne zavrsi ostavinska rasprava mojih djeda i bake. Ko je tu lud?? Ta njegova djevojka zeli dokazati da su oni zivjeli zajedno 3 god tako da ona ima ista prava kao i njegova djeca. Stric je u oporuci napisao da ona tu moze stanovati do svoje smrti. Ali ona zeli dokazati da su zivjeli zajedno 3 godine tako da moze imati nekakva zakonska prava na stan? Mozete li mi objasniti dali ona to moze uciniti ako je on u oporuci napisao da u stanu moze biti do svoje smrti. I jos jedna stvar zasto moja majka nema apsolutno nikakva prava, koja je bila u braku s mojim ocem koja je sudjelovala u izgradnji kuce, koja je nakon smrti mog oca ostala tu i odgajala mene, a djevojka mog strica samo treba dokazati da je tu zivjela 3god i moze nasljediti imovinu. Koja je to logika?? Hvala na odgovoru!
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija