Jump to content

Alexsandra0880

Korisnik
  • Broj objava

    4
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Obitelj A ima poslovni prostor. Brat 1 zeli taj prostor za sebe i njegova majka je pristala dati mu ga a svom bratu 2 i svojoj sestri nudi otkup prostora za 50 000 eura svakom. Poznavajući Brata2 postoji velika sansa sa on svojoj djeci nece ostavit nista ( potrosit ce prije njihove punoljetnosti) postoji li kakav zakon ili odredba po kojoj se Brata2 moze natjerati da odredeni dio novaca ostavi svojoj djeci da oni mogu koristiti kad budu punoljetni.
  2. Rastavljena sam od 3. mj lani i djeca su dodjeljena meni na skrb a njihov otac mora placati alimentaciju od 1500kn . Placanje je dogovoreno da se placa na ruke. Sve je bilo ok do nedavno. Naime stariji sin (8razred) je vec mjesec dana gotovo stalno kod oca uz obrazloženje da mu je kod oca toplije i da ga tamo nitko ne gnjavi. Njegov otac gotovo nikad nije kod kuce osim u vecernjim satima a moj sin se hrani kod bake koja zivi u kuci pored. Bivsi ovaj mjesec ne zeli dati alimentaciju uz obrazloženje da je sin stalno kod njega a i da je mlada kcer bila kod njega tjekom zimskih praznika. Neznam koja su moja prava i sto da napravim i tko je tu u pravu.... molim savjet. ....
  3. Hvala puno na savjetu i odgovoru. Najvjerojatnije cu odustat od bilo kakve tuzbe iz razloga sto nisam financijski potkovana za podizanje takvih tuzbi pogotovo jer neznam kakva bi bila presuda. Citam na netu slucaj iz Splita u kojoj bivši muž omalovažava svoju bivšu suprugu i to jos priznaje, opet presuda za novcanu kaznu koju ne mora platit ako djelo vise ne pocini. Odgovor od Felixx s obzirom na situaciju mi se čini pametnijim, 21st.i " besplatna reklama",itd., iako zaista nisam sve skupa gledala na takav način. Hvala jos jednom na oba odgovora, puno ste mi pomogli.
  4. Trebam savjet. Razvod braka je ucinjen na proljece ove godine. Medutim tek sad saznajem da me bivsi suprug jos uvjek ponizava na nacin da moje intimne slike ( koje sam napravila jos u braku u pokusaju da mu ugodim) i intimna videa ( za koje nisam znala da postoje) pokazuje svojim muskim prijateljima. Sto mogu napraviti, kako da se zastitim. Stid me je o tome uopće pricat, tako da sud tjekom razvoda nije imao te informacije.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija