Jump to content

hostesa

Korisnik
  • Broj objava

    5
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Iznajmljujem neki apartmancic i nismo na vrijeme platili boravisnu pristjbu (mali dio od ukupne svote) i bez ikakve opomene dolazi mi kazna od 200 kn-placam je 12.12 2016. da bi mi sada dosla ponovo kazna 200 kn + 100 kn troskova obrade (kakve obrade-to im je posao u knjigovodstvu-pa nisu oni ni prekrsajni sud ni nista slicno). Idem osobno pogledati o cemu se tu radi ali ovo je cisti bezobrazluk.
  2. Mama mi je uzdrzavana osoba-sud je presudio da je suprug mora uzdzavati jer je tesko bolesna i nesposobna za rad. Sada je otac teskog zdrastvenog stanja i korak do smrti. Sto se desava kada on umre-tko je duzan uzdrzavati majku i kako'
  3. Tada ste dobili rjesenjena koliko godina Vam vrijedi zabrana ulaska-2 g ili više. Provjerite-
  4. Radi se o tome da zivimo u zgadi s velikim brojem stanara,zgrada je sra u kao instalacije su stare i negdje se gubi mjesecno 100 kubika vode. E sad-da li to netko ne prikazuje stvarno stanje,krade vodu ili negdje curi kroz cijevi niko nije dokazao. Ugl. mi svi skupa na racunima svaki mjesec obijamo uvecane racune i plaćamao potrošnju koji nismo potrosili tj moramo se solidarilizari mada ne zelimo i plaćamo tu razliku. Cujem da je upravitelj zgrade sklopio takav dogovro s Vodovodom-kakav je to nacin? Znaci bez našeg pristanka da plaćamo nesto sto nismo potrosili? I TAKO SVAKI JESEC? iZNOSI POSTAJU VEC FANTASTICNI-VAN SVAKE PAMETI. kOME SE ZALITI? kAZE ONDA CU UVESTI MODERN MJERAC VODE KOJ CE POSKUPITI PRICUVU...PA PRICUVA JE POSKUPLJENA NEDACNO-VALJDA I MI IMAM SVOJE GRANICE PROHODA I RASHODA??
  5. Žrtva sam pedofilije od najmanjih nogu. Ostale su ogromne posljedice. Zlostavljači su bili iz najužeg kruga obitelji. Glavni zlostavljač mi je rekao da će se osvetiti na mom djetetu (zato što sam ga prijavila) . Djeci nisam ništa o tome pričala jer imam blokade u sjećanju i nekada godinama zaboravim što se dešavalo a nekada se sjećanja vrate. Suprug isto ne zna ništa o tome jer u tom periodu sam sve zaboravila i potisnula. Zlostavljač se pojavio (u suradnji s mojim najbližim rođakom kojeg je držao u šaci) u mom stanu skupa sa ljubavnicom koja ima 2 sina i unukom studenticom taman kad sam rodila i priredio mi neviđenu scenu-susjed me je spasio jer sam vikala a i rekla sam susjedu da sve prijavi policiji kao pokušaj otmice djeteta.Susjed je rekao da sada sve shvaca-sve je shvatio sto se desavalo kod nas. Od tada su prošle godine. Djeca su odrasla, divna,krasna,samosvjesna,grade svj život. Razmišljam da li postoji neki način da se pohrane podaci na 1 mjesto u policiji u slučaju otmice i nestanke djece - da navedem imena koja su sporna u čitavoj priči i na koje treba obratiti pažnju. Ovaj lanac pedofila čitav život se provlačio kroz moj život i želim učiniti sve da ih moja djeca ne viđaju nikada više. Ja nikada nisam prošla kroz neku psihološku obradu i pripremu za život nakon onolike tragedije koja mi se desila vec sam nastavila zivjeti kako sam znala i umjela. Naravo neprilagođena, sirova, gruba s mogucnoscu skolovanja ali posljedice se sada pokazuju u najgorem obliku kroz razne bolesti koje bukte. Htjela bih zastiti djecu.Zelim da odu sto dalje odavde i ne budu u raljama ovih hijena koji se pojavljuju iznenada. Suprug mi ne vjeruje. Zeljela bih i da djeca promjene imena i prezimena ali kako objasniti sada ?
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija