Jump to content

mahagony

Korisnik
  • Broj objava

    4
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Jasno mi je sta je sa ponudom ali isto tako smatram da mi duznosnik nema pravo uskratiti zahtjev za razgovorom jer krsi time eticke i civilizacijske norme a mene diskriminira jer neke osobe prima na razgovor a neke ne bez jasnog i argumentiranog pojašnjenja
  2. Ponuda je poslana mailom a imao sam i razgovor sa trecerangiranim sluzbenicima (sve je bilo zavlacenje) itd bez stvarne namjere da mi se odgovori bilo pozitivno ili negativno pa sam inzistirao na usmenom razgovoru. Sama psnova postupka bi bila diskriminacija te neodgovorno i sramotno ponasanje odgovorne osobe.
  3. Probao sve a odgovor mailom je bio (da zbog brojnih obaveza nije u mogucnosti) haha.ili javit ce se kad bude u mogucnosti. Mislim da krsi Zakon o Diskriminaciji na moju stetu.Prijavio sam prituzbu Puckoj pravobraniteljici koja je nakon ispitnog postupka odgovorila maltene da ga se moze kazniti na izborima.. Ima li smisla pravni postupak i u kojem smjeru.
  4. Poštovani, molim za malo pažnje i pomoć. , naime više puta sam preko tajnice zahtjevao razgovor sa određenim dužnosnikom u vezi moje ponude za poslovnu suradnju ali na žalost ispostavilo se da je to kod nas nemoguća misija (ili normalna situacija). Molim za procjenu situacije sa pravnog gledišta jer smatram se zakinutim za neka svoja prava .Što bi VI napravili?
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija