Jump to content

motofreak

Korisnik
  • Broj objava

    9
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. U ponedjeljak ću do suda pogledat u spis pa po pečat pravomoćnosti a onda u BOJ u BOJ.... Frende ranjen sam u ratu ne bojim se nikoga a najmanje gnji*a i parazita! Nisam idiot i znam da ovo štivo prati i ekipa iz spomenutog odvjetničkog ureda. Oko za oko - četkica za zube !
  2. Stiglo rješenje, sud upućuje na pokretanje parnice jer ovrhovoditelj osporava žalbu u cijelosti, hm.. da li netko ima iskustva o kakvom se triku radi ?? odnosno ja nisam primio nikakvu obavijest o pokušaju naplate osporavanog računa od 2001 godine, te ni u spisu ne postoji ništa. Tnx.
  3. Dani idu sud se ne javlja da li pisati požurnicu na žalbu ?
  4. Nisam stigao postaviti pitanje a molim odgovor ukoliko netko zna; Obzirom da je ovrha na temelju ovršne isprave koje je prethodno u zastari te je žalba predana u roku od 8 dana sa pozivom na zastaru te su radnje prisilne naplate prestale prije 15 godina, sud bi trebao ili obustaviti ovrhu, ili me uputiti da pokrenem parnicu ili ??? dani prolaze u međuvremenu je stiglo pismo odvjetničkog ureda koji nudi nagodbu ??? da li trebam slati požurnicu ? U međuvremenu kod bivšeg poslodavca tražim potvrde uplate na račun ovrhovršitelja
  5. Obzirom da se radi o iznosu od 8.000 kn. Mislim da ću ipak pokrenuti parnicu. Čim zaprimim odgovor na žalbu. Hvala na odgovorima.
  6. Da proteklo je vise od 10 godina, intenzivno pretrazujem dokumentaciju jer mislim da sam to ovrsno potrazivanje podmirio odavno, ukoliko jesam necu zaliti ni novaca ni truda da na svaki moguci nacin kompromitiram spomenuto odvjetnicko drustvo kao i korumpirano sudstvo koje je nazalost zaista dotaklo dno.
  7. Rješenje sam zaprimio 05.09.2016. poslano je 31.08.216.
  8. Poštovani, Odvjetničko društvo Borić & Toš, predlažu za ovrhu na temelju ovršne isprave od dana 09.05.2001. godine naplatu iznosa od 1.726,03Kn zajedno sa zakonskom kamatom. ( VIPnet osporavani računi iz 2000) Slijedom navedenog FINA provodi blokadu računa na iznos od 7.963,50 kn. na dan 09.09.2016 ( nakon 15 godina ) sa time da sam cijelo vrijeme u stalnom radnom odnosu. Poslovna banka provodi blokadu te me stavlja u neugodnu situaciju sa blokadom kartica ( manje bitno ) Molim da ukoliko netko zna dobrog odvjetnika koji bi mogao preuzeti predmet ( žalbu sam predao u zakonskom roku i izvršio uvid u spis u kojem je samo rješenje iz 2001 godine te spomenuti prijedlog za ovrhu ) smatram da je nastupila zastara te da je postupak naplate u najmanju ruku sumnjiv a kamate zelenaške. Zahvaljujem unaprijed za svaki komentar na osnovi iskustva i sudske prakse. Lp
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija