Jump to content

Pamaki

Korisnik
  • Broj objava

    3
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Hvala na odgovoru ,,,, ocito se to moglo tada a kako je uspio to je sada pitanje... otici cemo da vidimo na osnovu cega je mogao napisati na sebe samo , a izostaviti brata , nas zanima da li se moze pokrenuti postupak da se to ponisti ( da ne bude da je zastara ) ? naravno ako se ustanovi da nema testamenta ni nista od dida, a znamo da nema jer on je umro za vrijeme 2 rata .
  2. Nismo znali da je jedan brat sve prepisao na sebe davne 1950g, to se sada saznalo kako se sreduju zemljisnje knjige .zato nas zanima da li se moze ponistiti to sto je brat sve sam na sebe prepisao i izostavio brata,a testament nije postojao .hvala
  3. Postovani , Molim Vasu pomoc , radi se od mome didu koji je imao dva sina , poslije smrti dida jedan od sinova 1950go upisuje zemlju samo na sebe , znaci brata izostavlja da nasljedi sto ga pripada po njihovom ocu. Zanima me da li se moze pokrenuti parnica za ponistenje toga sto je brat napravio ? To nismo znali sve do sada ,jer usljed nekih problema otkiva se situacija. Hvala puno .
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija