Jump to content

Logo2.jpg.df467c50602ed1173e41130f1129f825.jpg   XXXI. REDOVNO SAVJETOVANJE " AKTUALNOSTI KAZNENOG PRAVA U SVJETLU ODLUKA USTAVNOG SUDA REPUBLIKE HRVATSKE"

Hrvatsko udruženje za kaznene znanosti i praksu od 6. do 8. prosinca 2018. održava svoje 31. redovno savjetovanje pod nazivom "Aktualnosti kaznenog prava u svjetlu odluka Ustavnog suda Republike Hrvatske". Savjetovanje će se ove godine održati u Remisens Premium Hotelu Kvarner.

Program savjetovanja, prijavnicu, kontakte, kao i druge detalje vezane uz Savjetovanje, možete preuzeti u dokumentu: Program - Opatija 2018.

bigtimerush

Korisnik
 • Broj objava

  22
 • registrirao se

 • Zadnja posjeta

 1. darovni ili kupoprodajni ugovor

  Hvala! Da li se u ugovor moze staviti da samo jedna strana snosi sve troskove?
 2. darovni ili kupoprodajni ugovor

  Nisam znala da se to može. Odlično, gdje mogu dobiti više informacija o zamjeni nekretnina - radi se samo o zemjištu odnosno dvorištu i pašnjaku.
 3. darovni ili kupoprodajni ugovor

  Pozdrav, sa ujakom bi zamijenila dvije male čestice okućnice (manje od 50m2). Da li je bolje da radimo kupoprodajni ili darovni ugovor. Ne znam što bi bilo boje?
 4. Kategorizacija apartmana

  rješenje izdaje ured državne uprave dođeš lako do njega ako znaš na koje je ime, pošalješ zahtjev za pristup informacijama
 5. rješenja

  pozdrav, nisam stranka u postupku, međutim vidim da jedan ured državne uprave izdaje rješenja koja nemaju pravnu podlogu. da li netko zna tko je nadležan da provjerava zakonitost rada tog ureda?
×