Jump to content

Antonia55

Korisnik
  • Broj objava

    11
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Ekipa..ako netko ima da studira javnu upravu u zagrebu!? Kakav je opcenito faks i da li se mozes opredijeliti za nesto konkretno iza faksa??
  2. Pozdrav ekipa..budući sam položila DSI pa da i ja podijelim svoje iskustvo u polaganju istog! Naime, polaganje je bilo 19.11. u Ministarstvu uprave za mjesto zapsiničara!! Prvo smo imali posebni dio koji se sastojao od izrade pismene zadaće: 4 pitanja, sat vremena pisanja i služenje svom raspoloživom literaturom!! (Moja pitanja su bila: zapisnik, oblik i sadrzaj otpravka, razgledavanje pismena u državnom odvjetništvu, vrste klasifikacija u državnom odvjetnistvu)...zatim slijedi usmeno ispitivanje iz posebnog dijela: sudski poslovnik, sudske pristojbe i zakon o sudovima!!! Ispitivacice maksimalno ljubazne i prijatne...naucite osnovno!!! Pohvalila bih gospodu zaduzenu za administrativni dio..izuzetno ljubazna i draga osoba!!!
  3. A reci mi sta te pitala iz zakona o pristojbama i sudovima..ako se sjecas!!
  4. Ima li netko od zapisnicara da je polagao..kakva su iskustva???
  5. Netko od zapisnicara!! Kako je proslo...???
  6. Netko od zapisnicara..kako je proslo pisanje..je li tesko!! I da li zapisnicare puta EU..citala sam da ne pita..e sad nezz jeli istina??
  7. Pozdrav..ima li netko ko je polagao za zapisnicara 22.10.? Kako je bilo? (SSS)
  8. Pozz..ja imam polaganje za zapisnicara 19.11. Jel netko polagao pa da mi kaze iskustvo njegovo?? Već me hvata panika... Ažurirano Ja sam SSS..ja se nadam da ce mi biti dovoljna pitanja ona..da li mozda znas je li za zapisnicare posebni dio ukljucuje samo pisanje ili??
  9. pozdrav..odakle ste ucili Zup i Zus..jesu li dovoljna pitanja s Ministarstva uprave??
  10. pozdrav..ako netko ima polaganje za zapisnicara..da li se mora uciti Europska unija?? Negdje sam procitala da ne trebamo!! i pod koji dio spada Sudski poslovnik i Pravilnik o sustavu rada u E-spisu??
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija